29.9.09

És un conill! / ¡Es un conejo!

Avui, després de molt buscar l’hem trobat!!! S’havia perdut dins d’una capsa de cartró i al vespre, quan sortia a fer un tomb, l’hem enxampat de plè. Primer li hem vist la orella (perquè només en té una), després la cara i al final l’hem fotografiat de cap a peus i hem detectat que porta la cua lligada, no sabem pas per què... Com podeu veure, és un conill preciós, i quan el conegueu sabreu que és moooolt despistat, perquè un conill normal sap que no li pertoca sortir de cap ou, però ell és especial. I el que encara és més especial és que de dins de la caixa han sortit més orelles, això ens fa pensar que debem tenir la casa plena de conills. Acabarem de buscar-los i us els presentarem. Oi que semblen simpàtics?

Hoy, después de mucho buscar, ¡lo hemos encontrado! Se había perdido dentro de una caja de cartón y por la noche, cuando salía a dar una vuelta, lo hemos pillado de lleno. Primero le hemos visto la oreja (porque sólo tiene una), luego la cara y al final le hemos fotografiado de pies a cabeza y hemos detectado que lleva la cola atada, no sabemos por qué... Como podéis ver, es un conejo precioso, y cuando lo conozcáis sabréis que es muuuuy despistado porque un conejo normal sabe que no le corresponde salir de ningún huevo, pero él es especial. Y lo que resulta aún más especial es que de dentro de la caja han salido más orejas, eso nos hace pensar que debemos tener la casa llena de conejos. Acabaremos de buscarlos y os los presentaremos. ¿Verdad que parecen simpáticos?

8 comentaris:

gallifruns ha dit...

Enhorabona per l'animal !!!

És precióóóóóós !!!!

Vabau ha dit...

Gràcies Gallifruns! A nosaltres també ens ho sembla... Però encara que no ho fos també ens agradaria, la veritat és que ens costa molt ser objectius.

montserratqp ha dit...

Saps que el nostre conill es va quedar a Martorell dins la maleta...sí, sí ens vam oblidar d´agafar una maleta..snifff, snifff...

Vabau ha dit...

Caram Montserrat!
No us preocupeu, així quan torneu la rebuda serà esplèndida.
Ja sou per terres irlandeses? Em va agradar molt la vostra visita. Petons de part dels peixos i dels conills.

L'Espolsada llibres ha dit...

Ole, ole, ja tinc ganes de veure aquests conills tan fenomenals!

--- LLOP I XAI --- ha dit...

que macus sooooooooonnnnnnnnn!

Stel.la ha dit...

Súper divertits...!!!!

Jaume Tolosa ha dit...

Molt maco!! La familia va creixent!!!