20.12.09

Un regal fenomenal / Un regalo fenomenal

Avui la Màquina de les Meravelles s’ha motivat i ens ha sorprès amb dos animals fenomenals edició exclusiva cap d’any 2009. Tots dos van vestits de revetlla i son terriblement sofisticats. Quedar-nos-els hauria sigut un acte d’egoisme tremendo, per això hem decidit sortejar-los, junt amb els seus contes corresponents, entre tots els lectors del blog. Els vols? Escriu un comentari en aquest post indicant el teu mail i explicant on els convidaries a fer la revetlla. El primer comentari tindrà el número 1 i així successivament. El 30 de desembre a les 12 del migdia farem el sorteig en directe al local de Vabau (pot venir tothom qui vulgui). Després ens posarem en contacte amb l’afortunat i li enviarem el super lot amb un missatger ben veloç perquè tinguin temps de fer la revetlla junts. Molta sort ; )
Hoy la Máquina de las Maravillas se ha motivado y nos ha sorprendido con dos animales fenomenales edición exclusiva fin de año 2009. Los dos visten de gala y son terriblemente sofisticados. Quedárnoslos habría sido un acto de egoísmo tremendo, por eso hemos decidido sortearlos, junto con sus cuentos correspondientes, entre todos los lectores del blog. ¿Los quieres? Escribe un comentario en este post indicando tu mail y explicando dónde los invitarías a pasar la nochevieja. El primer comentario tendrá el número 1 y así sucesivamente. El 30 de diciembre a las 12 del mediodía haremos el sorteo en directo en el local de Vabau (puede venir quien quiera). Luego nos pondremos en contacto con el afortunado y le enviaremos el súper lote con un mensajero muy veloz para que tengan tiempo de celebrar el fin de año juntos. Mucha suerte ; )

20 comentaris:

gallifruns ha dit...

Bon dia Vabau !!!

No cal que us diguem que aquesta màquina realment fa meravellas i que aquests dos animalons són preciosos !!!
Ens agradaria molt que poguéssin venir a casa a passar el Cap D'Any amb nosaltres ja que es trobarien un peix i un conill despistat esperant-los , ah!! i en Roger i en Pol també, a l'hora d'anar a comprar el raïm, els barrets,les serpentines i espantavelles els hi tindrem en compte per si de cas el sorteig ens afavorís.
De totes maneres molt Bon Nadal i un Feliç Any 2010 a tots els Vabaus!!!
I, sobretot, que el 2010 la màquina de les meravelles no pari i vosaltres tampoc, ja que obrir aquest bloc, això si que és una meravella.
Un petó i una abarçada mooooooolt forta de:
Roger Pol i Pilar

laia ha dit...

Molt bon dia!!
Ens encantaria que ens toqués aquest regal.... Això si que és un bon tió!
Nosaltres el convidariem a cap d'any a les Angles!

Bon Nadal i Feliç any 2010!
MUAKAAAAAAAAAAAAA

Anònim ha dit...

Uauuuu! Jo també vull participar!

laura@probike.es

Bones Festes!!

Mar Mediavilla Osan ha dit...

On estarà millor, aquest peixet tan glamurós, que amb el seu company (no tan exquisit, això si) penjant del suro del meu menjador? És clar que també s'hi accepten conills amb una sola orella.

Bones festes a tothom!

Mar.

Maria ha dit...

Jo els convido a casa meva, farem un bon sopar, un bon foc i tots junt celebrarem el nou any!

Jaume Tolosa ha dit...

Que vinguin, que vinguin a la revetlla de casa.

De primer hi ha peix rebussat i de segon conill a lajillu!

Els esperem amb les eines a la ma!!!!

--- LLOP I XAI --- ha dit...

Jo els portaria amb el veler teledirigit a les illes a fer una revetlla maritima. Tindrien d'acompanyant en Super Shark, un especialista en navegació.

Núria Portet.

Georgina ha dit...

M'agradaria molt tenir-los per cap d'any, s'ho passaran d'allò més bé amb la nostra companyia!

Georgina

Maria Rosa ha dit...

Ei, com m agradaria tenir un animal fenomenal exclusiu de cap d any!! Jo els convidaria a cap d any a casa meu,amb un bon sopar....i a començar l'any nou junts, com més siguem més riurem!!! Bones festes a tothom i bon any 2010!!!

noa ha dit...

m'agradaria que el conillet vingués a La Seu amb trineu per explicar un conte a les meves netes

Berta ha dit...

Hola Elisabet,
Moltes gràcies pel teu email... Aqui tens el meu comentari i la meva invitació... espero que us agradi!!
http://bertasnotebook.blogspot.com/
Una abraçada i Bon Nadal!!
Berta

Bibi ha dit...

Ostres, quina bona idea!
Doncs jo els portaria a casa de'n Pol i la Rosa a passar el cap d'any. Són una familia molt petita, però molt especial. Estic segura de que junts s'ho passarien d'allò més bé i celebrarien el cap d'any com cal.
Una abraçada.
Bibi

Anna Montmany ha dit...

Hola , jo m' agraderia que els conills vinguesin a casa de la familia Roma-Montmany ja que la familia al febre es fa mes gran i als conills estaran molt bé i molt feliços i sobre tot estaran amb als seus amics peixos.
BON ANY I FELIÇ 2010!!!!!!!!!!
ANNA I QUIM

Anònim ha dit...

amb el Lluc li encanten els animals aixi doncs pensem que a casa nostre i estaran d'alló més bé.Si veniu a casa teniu la festa garantida.
salutacions.
tillamol@yahoo.es

Stel.la ha dit...

Us trobo molt elegants a vosaltres dos...
Peix Fenomenal i Conill Despistat!
Tot i que penso que seria un plaer tenir-vos a casa!
Petons!

jacdelbosc ha dit...

Hola Vabau !!!

A nosaltres ens agradaria convidar-los a casa a passar el Cap d'Any, ja que serà el primer Cap d'Any a casa de la Judit i també d'aquest kit super fashion fenomenal !!!!!

Un peto
Laura Judit i Pep (jacdelbosc)

joan ha dit...

Hola !!!

Jo els convidaria a casa a passar el Fi d'Any , juntament amb un pilot de papers molt aborrits, per cert, ja que estic a punt de treure'm unes "opos" !!!!!

Adeu i un petó a tota la família Vabau!!!!

Joan Parera

L'Espolsada llibres ha dit...

Jo me'ls enduria a casa en una nit tan especial i després els convidaria a passar l'any a la llibreria en companyia de molts animals i contes fenomenals!

Fe

DOLORS CASACUBERTA ha dit...

Hola, em dic Dolors i m'agradant molt els animals. Ara no en tinc cap a casa, i es per aixó que m'agradaria que vinguessin a passar el cap d'any amb mi i els meus nets, ens divertiriam molt llegint i jugant tots plegats.

AINONA ha dit...

Som l'Ainona i l'Aleix, ens agradaria passar la revetlla amb aquets fabulosos animals, juntament amb el peix i el conillet que ja tenim.