30.12.08

Fotos per la web / Fotos para la web




Fa poc vam tenir SESSIÓ DE FOTOS. Ho escrivim així perquè va ser una sessió amb majúscules de la qual en sortiran les fotos per la web que ens portaran els Reis Mags. No podem demanar més: vam tenir dues models maquíssimes, l'Ainhoa i l'Estela, un fotògraf estupendo, en Jordi, i dos col·laboradors de luxe, la Lidia i l'Enric. Amb un equip així el resultat ha de sortir bé per força. Aviat ho podreu veure. De moment, pengem algunes imatges del making of perquè us en feu una idea.

Hace poco tuvimos SESIÓN DE FOTOS. Lo escribimos así porque fue una sesión en mayúsculas de la que saldrán las fotos para la web que nos traerán los Reyes Magos. No podemos pedir más: tuvimos dos modelos guapísimas, Ainhoa i Estela, un fotógrafo estupendo, Jordi, y dos colaboradores de lujo, Lidia y Enric. Con un equipo así el resultado tiene que salir bien sí o sí. Pronto lo podréis ver. De momento, colgamos algunas imágenes del making of para que os hagáis una idea.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Realment va ser una sessió super-xula. Tots els peixos es van portar d'allò més bé. I l'Ainoha i l'Estela van estar dues models ben professionals. I quins dibuixos ens van fer més guapos!!!
Petons i que tingueu una bona entrada d'any!!!!!
Lidia