10.5.09

Mollerussa mon amour!

Dissabte vam agafar carretera, peix i manta i vam anar al XXV Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Mollerussa, el més important d’aquest gènere a nivell nacional, que va començar el 27 d’abril i acaba el 10 de maig.
L’espai era com una carpa de circ immensa plena de llibres i contes classificats segons l’edat dels seus lectors. Sabíem que entre mig dels més de 3.000 títols hi havia un exemplar dels nostres Animals Fenomenals. El repte era trobar-lo… Quan feia un minut que érem allà el peix que ens acompanyava va tenir un fibló de telepatia. -Anem cap a l’esquerra!- va dir. Vam fer-li cas i, efectivament, penjat de la xarxa en una estanteria hi havia el
nostre estimat conte. Primer ens vam espantar perquè el peix no era enlloc, però després de donar un parell de voltes buscant-lo, el vam veure arribar amb les lleganyes enganxades als ulls. El pobre s’havia adormit i arribava tard. –No patiu- ens va dir, -ara mateix em poso a treballar. I tal dit tal fet, es va submergir dins la xarxa, va posar el seu millor somriure i es va col•locar la mar de feliç al seu lloc. Vam quedar bocabadats. Aquest peix és un bon fitxatge!



















El sábado cogimos carretera, pez y manta y fuimos al XXV Salón del Libro Infantil y Juvenil de Mollerussa, el más importante de este género a nivel nacional, que empezó el 27 de Abril y termina el 10 de Mayo.

El espacio era como una carpa de circo inmensa llena de libros y cuentos clasificados según la edad de sus lectores. Sabíamos que en medio de los más de 3.000 títulos había un ejemplar de nuestros Animales Fenomenales. El reto era dar con él ... Cuando hacía un minuto que estábamos allí el pez que nos acompañaba tuvo un momento de telepatía. -Vamos hacia la izquierda!– dijo. Le hicimos caso y, efectivamente, colgado de la red en una estantería estaba nuestro querido cuento. Primero nos asustamos porque el pez no estaba, pero después de dar un par de vueltas buscando, lo vimos llegar con los ojos llenos de legañas. El pobre se había dormido y llegaba tarde. -No os preocupéis- dijo,-ahora mismo me pongo a trabajar. Y así fue, se sumergió dentro de la red, puso su mejor sonrisa y se quedó la mar de feliz en su sitio. Quedamos boquiabiertos. Este pez es un buen fichaje!