31.8.09

Dijous a Olokuti

Us imagineu una botiga de comerç just amb un preciós jardí al mig de Gràcia (Bcn)? Nosaltres i els peixos la vam descobrir abans de l’estiu i ens hi vam sentir tan bé que vam decidir que hi havíem de tornar.
La botiga es diu Olokuti i dins s’hi poden trobar tot tipus de productes originals, diferents i amb interior. Quan diem amb interior no ens referim a caixes i altres recipients que serveixen per guardar coses, sinó que es tracta de productes que darrera incorporen uns valors socials, mediambientals i de responsabilitat envers el que ens envolta.
Vabau serà allà el dijous a les 18:30 per explicar com donem forma als nostres estimats peixos amb cames. Si voleu venir, ja ho sabeu!

¿Os imagináis una tienda de comercio justo con un precioso jardín en medio de Gràcia (Bcn)? Nosotros y los peces la descubrimos antes del verano y nos sentimos tan bien que decidimos que teníamos que volver.
La tienda se llama Olokuti y dentro se pueden encontrar todo tipo de productos originales, diferentes y con interior. Cuando decimos con interior no nos referimos a cajas y otros recipientes que sirven para guardar cosas, sino que se trata de productos que detrás incorporan unos valores sociales, medioambientales y de responsabilidad hacia lo que nos rodea.
Vabau estaré allí el jueves a las 18:30 para explicar cómo damos forma a nuestros queridos peces con patas. ¡Si os apetece venir, ya lo sabéis!

1 comentari:

Stel.la ha dit...

Al barri de Sant Andreu de Barcelona(l´antic barri meu), també hi trobareu una botiga Olokuti...
;)