Contes personalitzats / Cuentos personalizados

A Vabau no només fem contes dels que es poden trobar a les botigues, també creem històries personalitzades protagonitzades per animals fenomenals cosits amb la teva roba preferida. Pots veure tots els que hem fet clicant aquí. Instruccions més avall.

En Vabau no solo hacemos cuentos de los que se pueden encontrar en las tiendas, también creamos historias personalizadas protagonizadas por animales fenomenales cosidos con tu prenda favorita. Puedes ver todos los que hemos hecho clicando aquí. Instrucciones más abajo.


Mides animal: 25x20cm - Mides quadre amb aventura personalitzada: 20x28x0,3cm (inclou ganxo per penjar-lo)
Medidas animal: 25x20cm - Medidas cuadro con aventura personalizada: 20x28x0,3 cm (incluye gancho para colgarlo)

La cosa funciona així: / El tema funciona así:
1. Si vols que convertim la teva peça de roba preferida en un animal fenomenal gegant (peix o conill) i que creem la seva aventura, envia un mail a info@vabau.com amb l'assumpte "vull repescar la meva samarreta preferida".
2. Nosaltres t'enviarem un test psico-tèxtil que ens hauràs de contestar per e-mail i tu ens enviaràs la teva peça de roba. També et farem arribar tots els detalls sobre el pagament.
3. Quan rebem la teva roba la convertirem en animal i escriurem i dibuixarem la seva aventura. Utilitzarem les respostes del test psico-tèxtil perquè sigui el més personalitzada possible.
4. En un termini de 18 dies naturals et farem arribar l’animal, el quadre amb la teva aventura i la roba sobrant.

1. Si quieres que convirtamos tu prenda favorita en un animal fenomenal gigante (pez o conejo) y que creemos su aventura, envia un mail a info@vabau.com con el asunto "quiero repescar mi camiseta preferida ".
2. Nosotros te enviaremos un test psico-textil que nos tendrás que contestar por e-mail y nos enviarás tu prenda. También te haremos llegar todos los detalles sobre la forma de pago.
3. Cuando recibimos tu prenda la convertiremos en animal y escribiremos y dibujaremos su aventura. Utilizaremos las respuestas del test psico-textil para que sea lo más personalizada posible.
4. En un plazo de 18 días naturales te haremos llegar el animal, el cuadro con tu aventura y la ropa sobrante.