20.4.09

Presentació oficial i fenomenal / Presentación oficial y fenomenal

Dissabte vam fer la presentació de la segona edició del conte Animals Fenomenals a la Biblioteca de Roda. Estem molt, molt, molt contents de com va anar tot plegat.
Motius: És gratificant fer una presentació a la població on has crescut, perquè les olors, els colors, la llum i les cares que t’envolten et resulten familiars i càlides. El fet de ser tan a prop de Sant Jordi aporta una emoció especial que s’apropa volant com una papallona amb les ales forrades de lletres. Parlar en mig d’una sala plena de grans i petits lectors és fàcil perquè saps que ells també entenen l’idioma de les sensacions escrites en paper i això ja és tenir molt de guanyat.
Vaja, que ens vam trobar molt a gust compartint
aquella estona amb tothom qui va venir (en persona o bé en pensament). Des d’aquí els hi volem donar les gràcies a tots i especialment a l’Anna que ens va donar un cop de mà venent contes com si fossin mandarines, i a la Núria que va actuar de
fotògrafa oficial de l’esdeveniment buscant sempre el millor enfoc.

El sábado hicimos la presentación de la segunda edición del cuento Animales fenomenal en la Biblioteca de Roda. Estamos muy, muy, muy contentos de como fue todo. Motivos: Es gratificante hacer una presentación en la población donde has crecido, porque los olores, los colores, la luz y las caras que te rodean te resultan familiares y cálidas. El hecho de estar tan cerca del día de San Jordi aporta una emoción especial que se acerca volando como una mariposa con las alas forradas de letras. Hablar en medio de una sala llena de grandes y pequeños lectores es fácil porque sabes que ellos también entienden el idioma de las sensaciones escritas en papel. Vamos, que nos sentimos muy a gusto compartiendo aquel rato con todos los que vinieron (en persona o en pensamiento). Desde aquí les queremos dar las gracias a todos y especialmente a Anna que nos dio una mano vendiendo cuentos como si fueran mandarinas, y a Núria que actuó de fotógrafa oficial del evento buscando siempre el mejor enfoque.