8.8.09

The Champions!

L’equip Garmin acaba de guanyar la Copa del Rei de Vela 09. Estem super contents per tots ells perquè s’ho han currat molt i molt. Aquest post és doncs un homenatge als seus tripulants, a en Cuco, nostre home infiltrat, i al peix “Super Shark” (alias Garmin) que també hi ha participat com un més.

Perquè les il·lusions creixin s’han de regar cada dia amb aigua de pluja i no perdre mai l’esperança que amb constància i optimisme al final acabaran florint. L’equip Garmin les ha regat ben regades i n’ha sortit triomfador. Per tercer any consecutiu aquesta colla de regatistes-artistes-optimistes han tornat a emportar-se la Copa del Rei en la categoria RI. Es veu que són amics dels vents i que quan estan tots junts les veles s’inflen d’emoció.
Gràcies Cuco per cuidar el peix! Que bons que som!

El equipo Garmin acaba de ganar la Copa del Rey de Vela 09. Estamos super contentos por todos ellos porque se lo han currado muy mucho. Este post es un homenaje a sus tripulantes, a Cuco, nuestro hombre infiltrado, y al pez "Super Shark" (alias Garmin) que también ha participado como uno más.

Para que las ilusiones crezcan deben regarse cada día con agua de lluvia y no perder nunca la esperanza de que con constancia y optimismo al final acabarán floreciendo. El equipo Garmin las ha regado bien regadas y ha salido triunfador. Por tercer año consecutivo este grupo de regatistas-artistas-optimistas han vuelto a llevarse la Copa del Rey en categoría RI. Se ve que son amigos de los vientos y que cuando están todos juntos las velas se hinchan de emoción.

¡Gracias Cuco por cuidar del pez! ¡Qué buenos que somos!