7.9.09

Pàgina a pàgina


Els peixos amb cames cada dia llegeixen la premsa i, encara que nosaltres hem estat de vacances uns dies, ells han seguit al peu del canó vigilant i controlant tot el que passava al seu voltant. Gràcies a les seves dots de bons observadors, ara us podem informar que aquest estiu hem tingut la sort d’aparèixer citats en dues publicacions:el diari El Periódico de Catalunya i la revista de tendències Lux 360.
A El Periódico hi vam sortir el 23 de Juliol (pg. 66) dins l’apartat Petita Llibreria. I a Lux hi vam aparèixer en el número 14 (pg. 92) en l’apartat Speaker’s Corner. Gràcies als autors de les dues ressenyes per pensar amb nosaltres! És gratificant pensar que amb una imatge i algunes línies hem arribat a nova gent. La comunicació és meravellosa!

Los peces con patas cada día leen la prensa y, aunque nosotros hemos estado de vacaciones unos días, ellos han seguido al pie del cañón vigilando y controlando todo lo que pasaba a su alrededor. Gracias a sus dotes de buenos observadores, ahora os podemos informar que este verano hemos tenido la suerte de aparecer citados en dos publicaciones: el periódico El Periódico de Catalunya y la revista de tendencias Lux 360.

En El Periódico salimos el 23 de Julio (pg. 66) dentro del apartado Pequeña Librería. Y en Lux aparecimos en el número 14 (pg. 92) en el apartado Speaker's Corner. ¡Gracias a los autores de las dos reseñas por pensar con nosotros! Es gratificante pensar que con una imagen y algunas líneas hemos llegado a
gente nueva. ¡La comunicación es maravillosa!