30.4.10

Contes amics / Cuentos amigos

A Vabau tenim diversos contes amics. Un conte amic és un conte especial. Per què? Doncs perquè quan el llegeixes, sobretot la primera vegada, una sensació d'alegre pessillogeix de color verd poma et recorre de cap a peus (aquesta és la gran senyal que es tracta d'un conte amic); perquè l'ha escrit algú que saps que hi ha posat el cor fent-ho i perquè sempre que tens un moment et ve de gust tornar a fullejar-lo. Això ens passa especialment amb Un cor màgic i Abraça'm fort.

En Vabau tenemos varios cuentos amigos. Un cuento amigo es un cuento especial. ¿Por qué? Pues porque cuando lo lees, sobretodo la primera vez, una sensación de alegre cosquilleo de color verde manzana te recorre de pies a cabeza (esta es la gran señal de que se trata de un cuento amigo); porque lo ha escrito alguien que sabes que ha puesto el corazón haciéndolo y porque siempre que tienes un momento te apetece volver a hojearlo. Esto nos pasa especialmente con Un cor màgic y Abraça'm fort.

Un cor màgic, és un conte escrit per l'Stel·la i il·lustrat per la Laura di Francesco que convida a somiar en totes aquelles coses que es pot convertir una forma tan delicada com un cor. La Stel·la té un blog molt xulo, des d'aquí podreu veure les imatges de la seva presentació del cor a Vic.

Un cor màgic (Un corazón mágico), es un cuento escrito por Stel·la e ilustrado por Laura di Francesco que invita a soñar en todas aquellas cosas que se puede convertir una forma tan delicada como un corazón. Stel·la tiene un blog muy chulo, desde aquí podréis ver las imágenes de su presentación del corazón en Vic.
Abraça'm fort és un dels fabulosos contes de les germanes Meritxell i Lourdes Ral, creadores de l'editorial La Meceua. Abraça'm fort és la fàbrica especialitzada en ninos i nines més important del país. Allà neix un esquirol sense orella que, com tots els altres ninos, vol trobar una nena a qui abraçar. Els nostres conills estan encantats amb un amic que també corre per la vida amb una sola orella ;)

Abraça'm fort (Abrázame fuerte) es uno de los fabulosos cuentos de las hermanas Meritxell y Lourdes Ral, creadoras de la editorial La Meceua. Abrázame fuerte es la fábrica especializada en muñecos y muñecas más importante del país. Allí nace una ardilla sin oreja que, como todos los demás muñecos, quiere encontrar una niña a quien abrazar. Nuestros conejos están encantados con un amigo que también corre por la vida con una sola oreja ;)

5 comentaris:

Laura Di Francesco ha dit...

It's super nice to know about your blog and about your wonderful activity! Stel.la told me that you would come to "Un Cor Màgic"'s presentation in Vic, gooood!!
I will be there...

Gracias!!

Laura///

Stel.la ha dit...

Us agraeixo moltíssim aquest detall que heu tingut amb
UN COR MÀGIC...
I que bonic va ser tenir-vos allà, el dia que el vam presentar a Vic!
Gràcies és poc...

L'Espolsada llibres ha dit...

Jo tinc moltes ganes de tenir entre mans El cor màgic, però la distribuïdora encara no s'ha dignat a fer-nos-en arribar cap :(
Abraça'm fort és molt bonic i ja n'hem repartit uns quants :)

sd·edicions-MUDITO&CO ha dit...

L'èditora toma nota del comentari de l'Espolsada i parlarà amb ells. A Vabau moltisimes gracies per els comentaris.

Vabau ha dit...

Thanks i gràcies a totes per participar en el blog!!!
Dear Laura, congratulations for your nice work in "Un cor màgic", we like it very much!!!
Esperem que els contes arribin aviat a l'Espolsada, ens consta que la Fe els cuidarà molt i molt bé ;)

Petons de drap