30.7.10

Vabau i la nina del Congo / Vabau y la muñeca del Congo

Vabau té una amiga que viu a Congo. Ella coneix el projecte Vabau des d'abans que veiés la llum i sempre s'interessa per saber com estan els fenomenals i si van caminant tal com toca. La darrera vegada que va ser aquí ens va portar un regal molt especial que dóna mil voltes a les nostres creacions. Es tracta d'aquesta nina feta al centre Heri Kwetu de Bukavuon s'atenen nens i nenes amb deficiències físiques i psíquiques, ferits de guerra i mines antipersona i també nens que pateixen les conseqüències de la polio. El centre té una escola, un petit dispensari i un taller de pròtesis. Per finançar-se reben algunes ajudes exteriors i venen aquestes precioses nines fetes al taller de costura. Al veure-les, la nostra amiga va pensar amb nosaltres i ens en va comprar una. Allà li van explicar que estaven molt contents perquè estaven preparant una comanda de nines força important per enviar a Espanya. No sabem si ja han arribat o si encara estan en camí. Tampoc sabem on aniran a parar. Però podem garantir que qui les rebi estarà de sort perquè hem vist poques nines fetes amb tanta tendresa. Gràcies Pili!
Hem trobat la pàgina de facebook de Heri Kwetu, si la voleu visitar cliqueu aquí.
Vabau tiene una amiga que vive en Congo. Ella conoce el proyecto Vabau desde antes de que viera la luz y siempre se interesa por saber cómo están los fenomenales y si van caminando como les toca. La última vez que estuvo aquí nos trajo un regalo muy especial que da mil vueltas a nuestras creaciones. Se trata de esta muñeca hecha en el centro Heri Kwetu de Bukavuon donde atienden a niños y niñas con deficiencias físicas y psíquicas, heridos de guerra y minas antipersona y también niños que sufren las consecuencias de la polio. El centro tiene una escuela, un pequeño dispensario y un taller de prótesis. Para financiarse reciben algunas ayudas exteriores y venden estas preciosas muñecas hechas en el taller de costura. Al verlas, nuestra amiga se acordó de nosotros y nos compró una. Allí le explicaron que estaban muy contentos porque estaban preparando un pedido de muñecas bastante importante para enviar a España. No sabemos si ya han llegado o si todavía están en camino. Tampoco sabemos dónde irán a parar. Pero podemos garantizar que quien las reciba estará de suerte porque hemos visto pocas muñecas hechas con tanta ternura. ¡Gracias Pili! 
Hemos encontrado la página de facebook de Heri Kwetu, si la queréis visitar haced clic aquí

4 comentaris:

L'Espolsada llibres ha dit...

Quina xulada, si saps on es poden comprar, avisa'm!

Pili ha dit...

Hola Vabau!!!!

Molts petons des de Bukavu... espero veure-us aviat i especialment al conill despistat i el peix amb cames que m'esperen a casa amb els nens!!!!

I espero venir amb una nina encara més especial per Vabau...

Gràcies i à bientôt...

Vabau ha dit...

Hola Fe, jo no ho tinc massa clar, però la meva amiga Pili (que ha escrit el comentari més avall) segur que pot investigar-ho.
Pili bufona: molts petons també per a tu. Quan vinguis porta'n unes quantes, deu o quinze per exemple, ja te les pagaré i mirarem de fer-les córrer. Molta gent que segueix el blog de vabau pot voler-ne una.
En parlem, val?
Petons a totes dues!
Fe, no pateixis que mirarem de trobar-les!!!

Anònim ha dit...

¡¡¡Que bonito!! me encanta, ý además de bonito tiene un segundo mensaje. GEnial!!
Besos.