8.9.10

El peix de l'Índia / El pez de la India

Abans de vacances, aquest personalitzat amb reminiscències hindús va arribar a les mans d'una enamorada de l'Índia. Sabem de bona font que li va agradar molt! Com que era un encàrrec amb un punt exòtic i nosaltres ja oloràvem les vacances, ens ho vam passar d'allò més bé preparant-lo. Si us hi fixeu veureu que té un tercer ull molt brillant, senyal que és feliç!

Antes de vacaciones, este personalizado con reminiscencias hindúes llegó a las manos de una enamorada de la India. ¡Sabemos de buena fuente que le gustó mucho! Como era un encargo con un punto exótico y nosotros ya olíamos las vacaciones, nos lo pasamos en grande preparándolo. Si os fijáis veréis que tiene un tercer ojo muy brillante, ¡señal de que es feliz!

5 comentaris:

janil ha dit...

Oh!!!!COm m'agrada... jo també sóc uan enamorada de la Índia... és al·lucinant!!!!!!

Una abraçada!

Anònim ha dit...

Aquest peix l'hi encantaria a la Joana....

Vabau ha dit...

Que bé que us agradi! A nosaltres també ens agrada molt! Darrerament estem tenint moltes comandes de personalitzats. Aviat en penjarem més.

Isma ha dit...

I la il·lusió que va fer al regalar-lo!! Gràcies Elisabet!! Gràcies Vabau!!

assumpta ha dit...

I tant si em va agradar molt,... però molt eh!.... em vaig emocionar en rebre'l, i en llegir el conte....
va arribar-me cor endins, en podeu estar ben certs....
l'he ensenyat amb molt d'orgull a les persones a qui estimo,... i tothom se n'enamora, però... és meu i em fa companyia!
gràcies per la vostra creativitat, per la vostra imaginació, pel vostre saber fer les coses amb tant de sentiment com les feu... sou gent molt i molt especial.