12.12.10

Crònica de la presentació a Pati de Llibres



link de youtube: http://www.youtube.com/watch?v=UgKgKd1YwQQ

Diuen que les coses bones es fan esperar. Deu ser veritat, perquè aquest muntatge de la presentació que vam fer a Pati de Llibres ha arribat una mica tard però per fi el tenim aquí! És un breu resum visual dels dibuixos que van fer els nens i nenes que van venir, combinats amb dibuixos del propi conte. Sant Cugat està ple de bons dibuixants (ja ho veureu) i té una llibreria infantil on passen coses meravelloses, com que els nens poden assistir a les activitats i treure’s les sabates, que per sorpresa un il·lustrador com Agustín Comotto es queda a veure la presentació o que les llibreteres saben introduir el nostre projecte millor que nosaltres mateixos. Amb un pati així pocs gronxadors fan falta ; )
Per cert, fins el 7 de gener podeu acostar-vos a Pati de Llibres per contemplar la 2a Mostra Col·lectiva d'Il·lustració que han organitzat. Us encantarà!

Dicen que las cosas buenas se hacen esperar. Será verdad, porque este montaje de la presentación que hicimos en Pati de Llibres ha llegado un poco tarde pero ¡por fin lo tenemos aquí! Es un breve resumen visual de los dibujos que hicieron los niños y niñas que vinieron, combinados con dibujos del propio cuento. Sant Cugat está lleno de buenos dibujantes (ya lo veréis) y tiene una librería infantil donde pasan cosas maravillosas, como que los niños pueden asistir a las actividades y quitarse los zapatos, que por sorpresa un ilustrador como Agustín Comotto se queda a ver tu presentación o que las libreras saben introducir nuestro proyecto mejor que nosotros mismos. Con un patio así pocos columpios hacen falta ;)
Por cierto, hasta el 7 de enero podéis acercaros a Pati de Llibres para contemplar la 2 ª Muestra Colectiva de Ilustración que han organizado. ¡Os encantará!

1 comentari:

Pati de llibres. Llibreria infantil i juvenil ha dit...

Gràcies, Elisabet i Antoni!
Ens ho vam passar molt bé.
El vídeo que recull els dibuixos dels nens i els del llibre és molt bonic. Felicitats!