18.2.11

Canviem! / ¡Cambiemos!

Ser sempre iguals és avorrit i cansa, molt! Portar sempre el mateix pentinat és un rotllo, menjar sempre el mateix menú empatxa, dibuixar-ho tot del mateix color fa badallar. A Vabau la monotonia no ens agrada! I el disseny del nostre estimat bloc ja ens començava a semblar carregós. Com les fotos en blanc i negre, que arriba un moment que les tens tan vistes que ja et sembla que tenen color... Per això, aquest cap setmana farem un intensiu d'obres i reformes i deixarem enrere l'antiga imatge per reinventar-nos una altra vegada. Esperem que no sigui l'última!

Ser siempre iguales es aburrido y cansa, ¡mucho! Llevar siempre el mismo peinado es un rollo, comer siempre el mismo menú empacha, dibujarlo todo del mismo color hace bostezar. ¡En Vabau la monotonía no nos gusta! Y el diseño de nuestro querido blog ya empezaba a parecernos pesado, como las fotos en blanco y negro, que llega un momento que las tienes tan vistas que te parece que tienen color... Por eso, este fin de semana haremos un intensivo de obras y reformas y dejaremos atrás la antigua imagen para reinventarnos otra vez. ¡Esperamos que no sea la última!

6 comentaris:

GALLIFRUNS ha dit...

Dilluns al matí , el primer que farem serà obrir el vostre blog.
Serà el "toc" de color a l'avorriment que tenen els dilluns al matí.
Ja us farem saber la nostra opinió.
Segur que ens agradarà mooooolt!!!

Vabau ha dit...

D'acord Gallifruns! Esperarem ansiosos el vostre veredicte ; )

montserratqp ha dit...

Quis neeeeeervis! Ja us reconeixerem????? Petons i abraçades des del nord

montserratqp ha dit...

Torno a ser jo. Fa una estona el Marçal jugava amb el peix groc i he pensat "calla, a veure com van els canvis de vabau..." i síííííí´!!! M´agrada!

L'Espolsada llibres ha dit...

Esteu molt guapus amb aquest vestit nou!

GALLIFRUNS ha dit...

Bon dia Vabau, el canvi és xulo moooolt xulo !!!