2.3.11

Peixos de fulard / Peces de foulard

Quan ens van encarregar aquest trio de personalitzats faltaven molts pocs dies per Reis. Primer vam tenir dubtes de si seríem a temps de transformar aquell fulard en tres peixos i d'escriure i dibuixar la seva història. Però vam veure tanta il·lusió en la persona que els va encarregar, que ens van sortir ales al cap i vam poder-los fer volant! El fulard era de gassa i els peixos van requerir un enago per sota. Cap problema! La història girava al voltant d'una figuera molt especial i ens va quedar entranyable. La nit de Reis tots tres peixos van arribar -sense camell- a casa de la seva nova família. Tot van ser alegries.
Cuando nos encargaron este trío de personalizados faltaban muy pocos días para Reyes. Primero tuvimos dudas de si tendríamos tiempo de transformar aquel foulard en tres peces y de escribir y dibujar su historia. Pero vimos tanta ilusión en la persona que les encargó, que nos salieron alas en la cabeza ¡y pudimos hacerlos volando! El foulard era de gasa y los peces requirieron una enagua debajo. ¡Ningún problema! La historia giraba alrededor de una higuera muy especial y nos quedó entrañable. La noche de Reyes los tres peces llegaron -sin camello- a la casa de su nueva familia. Todo fueron alegrías.

3 comentaris:

Maria ha dit...

Quan em va arribar el peix, vaig tenir una emoció molt intensa. Aquella història parlava de mi i dels meus! I aquell peix, tenia la pell del foulard de la meva mare! Tendre i genial. Gràcies.

Maria

Jan ha dit...

Després de molts anys buscant, finalment he descobert l’indret on viuen els Reis d’Orient. Estan en un taller a Roda de Ter des d’on elaboren uns ninos, unes il.lustracions i unes històries d’un encant, originalitat i singularitat enormes. Pura màgia i sensibilitat. Aneu a veure’ls! És una visita obligada. Us prometo que no us decebran! La contrasenya que permet accedir al taller on viuen els Reis d’Orient és ‘Vabau’.

Vabau ha dit...

Moltes gràcies Maria i Jan!!! Ens alegra saber que us van agradar : )