17.5.11

Victorí, la nova mascota de la Biblioteca de l'Escala (I)

Ja us deveu haver adonat que la setmana passada no vam escriure cap post al blog. No us penseu que fèiem vacances, tot el contrari: estàvem ultimant els detalls de la nova mascota infantil de la Biblioteca de l'Escala. Fa molt temps que hi treballàvem, però era un secret i no se'ns podia escapar ni piu.
---
Ya os habréis dado cuenta de que la semana pasada no escribimos ningún post en el blog. No penséis que hacíamos vacaciones, todo lo contrario: estábamos ultimando los detalles de la nueva mascota infantil de la Biblioteca de l'Escala. Hace mucho tiempo que trabajábamos en ella, pero era un secreto y no se nos podía escapar ni pío. 
Només us vam donar una pista: les ulles que vam crear (finalment les vam forrar de paper) eren per aquesta mascota que es diu Victorí i l'hem dissenyat en exclusiva per als petits lectors/es de la Biblioteca Víctor Català.  
---
Sólo dimos una pista: las gafas que creamos (finalmente las forramos de papel) eran para esta mascota que se llama Victorí y la hemos diseñado en exclusiva para los pequeños lectores de la Biblioteca Víctor Català.
També hem escrit la seva història personalitzada i n'hem cosit reproduccions de butxaca. N'estem super contents!   
---
También hemos escrito su historia personalizada y hemos cosido reproducciones de bolsillo. ¡Estamos súper contentos! 
La presentació, malgrat el temps, va anar molt i molt bé. Les bibliotecàries ens van rebre amb un gran somriure, ens van abrigar amb els seus jerseis de llana de cabreta salvatge i després de la performance hi va haver pica-pica per tothom. No podem demanar més! De moment us deixem amb algunes imatges d'en Victorí i companyia. En el proper post prometem una crònica exhaustiva de l'actuació.
--- 
La presentación, a pesar del tiempo, fue muy, muy bien. Las bibliotecarias nos recibieron con una gran sonrisa, nos arroparon con sus jerseys de lana de cabra salvaje y después de la performance hubo pica-pica para todos. ¡No podemos se puede pedir más! De momento os dejamos con algunas imágenes de Victorí y compañía. En el próximo post prometemos una crónica exhaustiva de la actuación.