17.7.11

Vabau s'allotja al Live and Dream

Existeix un hotel a Barcelona on els somnis es passegen amb sabatilles. És el "Live and Dream", un hotel de disseny amb encant al costat de l'estació de Sants.
----
Existe un hotel en Barcelona donde los sueños se pasean en zapatillas. Es el "Live and Dream", un hotel de diseño con encanto al lado de la estación de Sants.
Quan hi arribes i t'hi instal·les descobreixes que és un lloc molt acollidor, perquè té la responsable més simpàtica de la ciutat, la nostra amiga Núria  ;)
---- 
Cuando llegas y te instalas descubres que es un lugar muy acogedor, porque tiene la responsable más simpática de la ciudad, nuestra amiga Nuria ;)
A l'habitació t'hi trobes com a casa. La decoració i els colors verd i taronja de les mantes són d'allò més "avabauats"!
---- 
En la habitación te encuentras como en casa. La decoración y los colores verde y naranja de las colchas!1son de lo más "avabauados"!
I just a sota de l'escala t'adones que no tots els hostes de l'hotel són humans...
---- 
Y justo debajo de la escalera te das cuenta de que no todos los huéspedes del hotel son humanos...

Al "Live and Dream" també hi ha hostes fenomenals, com els peixos i els conills Vabau que descansen una estoneta fins que algun turista se n'enamora i se'ls emporta a casa mentre la Núria els acomiada fent uns passos de claqué al costat de la porta. Si voleu comprovar-ho només heu d'anar-hi, podeu accedir a la seva web aquí.
---- 
En "Live and Dream" también hay huéspedes fenomenales, como los peces y los conejos Vabau que descansan un rato hasta que algún turista se enamora y se los lleva a casa mientras Núria los despide haciendo unos pasos de claqué  junto a la puerta. Si quieres comprobarlo sólo tienes que ir, puede acceder a su web aquí.