7.12.11

Vabau cap a Magic Box (Zürich)

Dissabte dia 10 tenim una presentació molt especial. La fem a la botiga Magic Box Twice is Nice de Zürich. Hi hem arribat de la mà de l'Amparo (la nostra introductora a Suïssa) i de la Maricruz (la propietària de la botiga).  
Magic Box Twice is Nice és un establiment d'objectes de disseny, objectes infantils, complements i roba de segona mà amb molt estil.  Sovint organitzen esdeveniments amb artistes i en aquest cas els "artistes" serem nosaltres i els animals fenomenals. Quins nervis! Ja us ho explicarem!
El sábado día 10 tenemos una presentación muy especial. La hacemos en la tienda Magic Box Twice is Nice de Zürich. Hemos llegado hasta allí de la mano de Amparo (nuestra introductora en Suiza) y de Maricruz (la propietaria de la tienda). 
Magic Box Twice is Nice es un establecimiento de objetos de diseño, objetos infantiles, complementos y ropa de segunda mano con mucho estilo. A menudo organizan eventos con artistas y en este caso los "artistas" seremos nosotros y los animales fenomenales. ¡Vaya nervios! ¡Ya os contaremos!