18.12.12

Girafes vistes per ratolins

La setmana passada ens va arribar un regal molt especial. El vam rebre de part de la Stel·la i els Ratolins de 2n de primària que han participat en el Taller de Contes que ha portat a terme la Stel·la a l'escola on és professora*. 
"(...) Aquí us mostrem una molt petita selecció de textos i dibuixos sobre aquesta especial Girafa i la nostra experiència amb el vent.... Gràcies!" deia el seu missatge, i anava acompanyat de les imatges que avui volem compartir amb tots vosaltres.
Un regal així no es rep cada dia! Ens vam sentir tan cofois de veure els dibuixos i llegir els textos que  havien escrit els nens i nenes que no exagerem gens si diem vam engreixar-nos uns quants grams de felicitat que no tenim cap mena d'intenció de perdre per molts torrons que mengem aquest Nadal. Moltes gràcies Ratolins!!!

La semana pasada nos llegó un regalo muy especial. Lo recibimos de parte de Stel·la y los Ratones de 2 º de primaria que han participado en el Taller de Cuentos que ha llevado a cabo Stel·la en la escuela donde es profesora *. 
"(...) Aquí os mostramos una muy pequeña selección de textos y dibujos sobre esta especial Jirafa y nuestra experiencia con el viento .... Gracias!" decía su mensaje, e iba acompañado de las imágenes que hoy queremos compartir con todos vosotros. 
¡Un regalo así no se recibe cada día! Nos sentimos tan satisfechos de ver los dibujos y leer los textos que habían escrito los niños y niñas que no exageramos en absoluto si decimos engordamos unos cuantos gramos de felicidad que no tenemos ningún tipo de intención de perder por muchos turrones que comemos esta Navidad. ¡Muchas gracias Ratones!
.................
 *A més d'escriure contes, estudiar tot allò que tingui a veure amb literatura infantil i tenir un blog preciós com El Petit Tresor, la Stel·la també és professora. Ser alumne/a seu/seva ha de ser meravellós : ) 
* Además de escribir cuentos, estudiar todo lo que tenga que ver con literatura infantil y tener un blog precioso como El Petit Tresor, Stel·la también es profesora. Ser alumn@ suy@ debe ser maravilloso:)