26.4.13

Bologna Children's Book Fair 2013

Ara fa un mes vam ser a la Fira "Bologna Children's Book Fair". Aquesta no és una fira petita com a les que solem anar nosaltres a muntar la paradeta. Res a veure! Aquesta és la Fira de les Fires, la gran trobada d'editorials de contes il·lustrats infantils de tot el món. Com us podreu imaginar, hi vam anar de públic per veure quina moguda hi havia i -mai se sap- intentar fer algun contacte. L'enviada especial de Vabau va ser l'Elisabet acompanyada de la nostra amiga il·lustradora Roser Arimany. Va ser GENIAL!
Hem tardat forces dies a publicar aquest post perquè vam tornar amb una sobredosi d'informació tan gran que ha estat lent digerir-la. Vam fer mil milions de fotografies, vam veure mil milions de llibres i vam descobrir mil milions d'editorials que no coneixíem. Fer una breu selecció de les imatges que tenim ha estat molt complicat, per això hem decidit que en aquest post només hi mostrarem projectes o idees que ens van cridar l'atenció pel seu component manual o textil. Al facebook hi hem penjat un àlbum molt més complert que, si bé no aconsegueix resumir l'impacte de tot el que vam veure, us ajudarà a fer-vos-en una lleugera idea. Doncs això, que aquí ho teniu. Bon profit!


Hace justo un mes estuvimos en la Feria "Bologna Children's Book Fair". Esta no es una feria pequeña como en las que solemos ir nosotros a montar el chiringuito. ¡Nada que ver! Esta es la Feria de las Ferias, el gran encuentro de editoriales de cuentos ilustrados infantiles de todo el mundo. Como os podréis imaginar, fuimos de público para ver qué movida había y -nunca se sabe- intentar hacer algún contacto. La enviada especial de Vabau fue Elisabet acompañada de nuestra amiga ilustradora Roser Arimany. ¡Fue GENIAL! 
Hemos tardado bastantes días en publicar este post porque volvimos con una sobredosis de información tan grande que ha sido lento digerirla. Hicimos mil millones de fotografías, vimos mil millones de libros y descubrimos mil millones de editoriales que no conocíamos. Hacer una breve selección de las imágenes que tenemos ha sido muy complicado, por eso hemos decidido que en este post sólo mostraremos proyectos o ideas que nos llamaron la atención por su componente manual o textil. El  facebook hemos colgado un álbum mucho más completo que, si bien no logra resumir el impacto de todo lo que vimos, os ayudará a haceros en una ligera idea. Pues eso, que aquí lo tenéis.¡Que aproveche!