24.5.13

La màquina de folrar botons / La máquina de forrar botones


A Vabau sovint ens passen coses meravelloses. Com que un dia, de cop i volta, ens caigui del cel una màquina de folrar botons de les d'abans, de les fermes, de les que mai s'espatllen, de les que et fan companyia i si les escoltes amb atenció a vegades t'expliquen alguna història. La nostra màquina es diu Pilar i no va arribar sola, ens la va regalar en Toni acompanyada d'un munt de caixes amb estructures de botons i d'un munt de peces de diferents mides per amotllar-los a la roba. Imaginem que abans de caure a les nostres mans, la màquina havia viscut en una merceria on alguna senyora entranyable la cuidava com si fos de la família. Hem arribat a aquesta conclusió perquè les caixes estan ordenades amb tant amor que si tinguéssim una vitrina les exposaríem dins perquè tothom les pogués veure.
De moment l'utilitzem per folrar botons especials, però li estem perfilant una nova aplicació que ens sembla que donarà molt suc. Ja us informarem.


A menudo en Vabau nos pasan cosas maravillosas. Como que un día, de repente, nos caiga del cielo una máquina para forrar botones de las de antes, de las firmes, de las que nunca se estropean, de las que te hacen compañía y si las escuchas con atención a veces te cuentan alguna historia. Nuestra màquina se llama Pilar y no llegó sola, nos la regaló Toni acompañada de un montón de cajas con estructuras de botones y de un montón de piezas de diferentes tamaños para amoldarse a la ropa. Imaginamos que antes de caer en nuestras manos, la máquina había vivido en una mercería donde alguna señora entrañable la cuidaba como si fuera de la familia. Hemos llegado a esta conclusión porque las cajas están ordenadas con tanto amor que si tuviésemos una vitrina las expondríamos dentro para que todo el mundo las pudiese ver.  
De momento la utilizamos para forrar botones especiales, pero le estamos perfilando una nueva aplicación que nos parece que dará mucho jugo. Ya os informaremos.