15.11.13

Els nostres 3,15 minuts de glòria / Nuestros 3,15 minutos de gloria

Dimecres vam sortir per la tele! No és la primera vegada, però sí que és la primera vegada que ens dediquen un reportatge filmat directament al nostre taller. Es va emetre al programa Medi Ambient de TV3 abans del telenotícies migdia i també al 3/24. Podem afirmar que aquest programa el veu molta gent, moltíssima, una barbaritat!

Després dels nostres 3,15 minuts de glòria no hem parat de rebre mails, trucades i missatges de whatsapp de gent que ens ha vist. Realment estem aclaparats i alhora molt contents per aquesta sobredosi de fama repentina, que sabem que serà efímera però que per 2 dies ens ha fet sentir els reis del mambo. Han contactat amb nosaltres persones interessades en els contes, en vendre'ns maquinària d'enquadernació i fins i tot una persona que es dedica a viatjar per Catalunya coneixent gent que ha iniciat nous projectes. Cada vegada que arriba un nou missatge Vabau és una festa!

El reportatge el van venir a filmar en Xavier Duran i l'Alfons Casado ja fa uns quants mesos. Va fer un dia lluminós i ens ho vam passar molt bé fent "d'artistes". A més, ens feia molta gràcia tenir un cotxe de TV3 aparcat davant de Vabau com si allà dins hi passés alguna cosa important, per això vam tirar fotos per immortalitzar el moment. Són les que podeu veure aquí.


¡El miércoles salimos en la tele! No es la primera vez, pero sí que es la primera vez que nos dedican un reportaje filmado directamente en nuestro taller. Se emitió en el programa Medi Ambient de TV3 antes del telediario del mediodía y también el 3/24. Podemos afirmar que este programa lo ve mucha gente, muchísima, ¡una barbaridad! 

Desde que tuvimos nuestros 3,15 minutos de gloria no hemos parado de recibir mails, llamadas y mensajes de whatsapp de gente que nos ha visto. Realmente estamos abrumados y al mismo tiempo muy contentos por esta sobredosis de fama repentina, que sabemos que será efímera pero que por 2 días nos ha hecho sentir los reyes del mambo. Han contactado con nosotros personas interesadas en los cuentos, en vendernos maquinaria de encuadernación e incluso una persona que se dedica a viajar por Cataluña conociendo gente que ha iniciado nuevos proyectos. ¡Cada vez que llega un nuevo mensaje Vabau es una fiesta! 

El reportaje lo vinieron a filmar Xavier Duran y Alfons Casado hace ya varios meses. Hizo un día luminoso y nos lo pasamos muy bien haciendo "de artistas". Además, nos hacía mucha gracia tener un coche de TV3 aparcado delante de Vabau como si allí dentro pasara algo importante, por eso tiramo fotos para inmortalizar el momento. Son las que se pueden ver aquí.


Us deixem amb el vídeo. Si no el podeu visualitzar correctament feu clic aquí. 
Os dejamos con el vídeo. Si no lo podéis visualizar correctamente haced clic aquí.