5.10.08

Petit ramat de drap/ Pequeña manada de trapo


Cada dia neixen nous peixos que fan més gran el ramat d'animals fenomenals. Cada un té el seu caràcter, les seves aficions, els seus defectes i les seves gràcies. Tots estan farcits d'il·lusions i són protagonistes del mateix conte.

Cada día nacen nuevos peces que aumentan la manada de animales fenomenales. Cada uno tiene su carácter, sus aficiones, sus defectos y sus gracias. Todos están rellenos de ilusiones y son protagonistas del mismo cuento.

5 comentaris:

--- LLOP I XAI --- ha dit...

Realment una Idea i un projecte FENOMENALS.
Això tindrà Exit, Molt Exit, i tal i com les "Teresines SA" en un moment convertien el menjador de casa en un taller per produir disfresses de carnaval, potser ens haurem d'instal.lar a l'altell de casa teva per cosir botons, perquè la producció es descontrola, i hi ha milers d'encarrecs.
Apali, i si aquest any ens hem de disfressar de peix amb potes, ens hi disfressem.
SORT! MOLTA SORT!

Vabau ha dit...

Gràcies xaiet. Avui he rebut les etiquetes de tela i aquest vespre comença la producció en massa. La màquina de cosir treurà fum!!!

montserratqp ha dit...

M´encanta la idea. Ja imagino els contes traduïts a l´anglès i jo fent de la teva representant , i tots aquests prats verds estaran plens de peixos, de contes i d´animals Fenomenals. Endavant!!!!

Vabau ha dit...

Gràcies Montserrat bonica, ara per ara comptem amb molta il·lusió i poca cosa més, però els ànims de la gent que ens estima són un bon motor per seguir endavant.

Anònim ha dit...

Cada dia que entro al blog em fa més il·lusió "etiquetar" a aquests animalons!
I és que aconseguiu il·lusionar!
Sou Fenomenals i força "vabaus" ;) i això m'encanta!
No hi ha res com caminar endavant i amb il·lusió! i si a més a més ho pots fer amb un animal fenomenal, millor que millor!