11.11.08

A la xarxa! / ¡En la red!Quan veiem un camp d’herba verda, un llit de llençols suaus, un núvol de cotó o una piscina amb boles d’espuma solem tenir ganes d’estirar-nos-hi damunt. Suposo que si fóssim animals fenomenals tindríem la mateixa sensació davant d’una xarxa toveta com la que avui hem rebut. Només d’obrir-la els peixos s'hi han tirat a dins de cap! Feien tants bots que no hi ha hagut manera de que les fotos quedessin enfocades, sorry.

Cuando vemos un campo de hierba verde, una cama de sabanas suaves, una nube de algodón o una piscina con bolas de espuma solemos tener ganas de tumbarnos encima. Supongo que si fuésemos animales fenomenales tendríamos la misma sensación delante de una red blandita como la que hoy hemos recibido. ¡Con tan sólo abrirla los peces se han tirado dentro de cabeza! Pegaban tantos botes que no ha habido manera de que las foto quedasen enfocadas, sorry.

5 comentaris:

montserratqp ha dit...

Mira que en són d´especials aquests Fenomenals: fins i tot se senten contents dins la xarxa!!!

Vabau ha dit...

I tant! Estan com uns gínjols.
De fet, com que hi estan tan bé, hem decidit que per entregar-los a la gent els posarem a ells i als contes dins de la xarxa. Així es sentiran com a casa.

montserratqp ha dit...

Em sembla una idea més que Fenomenal.

Anònim ha dit...

Aquest blog em va emocionant dia a dia. Crec que el dia que els peixos amb cames arribin a cada racó del planeta, viurem en un món millor.

Vabau ha dit...

Home, potser no serà tant. Però com a mínim tindrem un altre motiu per saber que per arribar fins als somnis només calen unes bones cames.
Quin bloggers tan entregats que tenim!!!!