21.11.08

Peixos castellers / Peces castellers


Quan dos o més peixos castellers es troben es desperta dins seu un noséquè que els porta a apinyar-se, enfilar-se entre ells i tirar tan amunt com poden. Veure’ls en acció és un espectacle, perquè el peix enxaneta s’entesta en aixecar la pota quan és a dalt i, com que amb una sola cama no s’aguanta, sempre acaben fent llenya.

Cuando dos o más peces castellers se encuentran se despierta en ellos un noséqué que los lleva a amontonarse, subirse encima los unos de los otros y tirar tan arriba como pueden. Verlos en acción es un espectáculo, porque el pez enxaneta se emperra en levantar la pata cuando es arriba y, como con una sola pata no se aguanta, siempre acaban por el suelo.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

El trio la, la, la, peixos de l'àfrica, el de planxa... són tots genials!! M'agrada molt també la vostra foto, je je, quin riure, esteu molt monos. Ja tinc ganes de veure el resultat final, va que us queda poc...
Que tingueu molta sort en aquest projecte, us ho mereixeu!!
Ah! i... el peix vabau, on és?!?

Anònim ha dit...

(perdó) Firma del comentari anterior,

Judit

Vabau ha dit...

Gràcies Judit!

Aquest divendres ja tindrem els contes. Estem super nerviosos!!!

PD El peix vabau pur i dur encara l'hem de pescar. Però no tardarà gaire.

montserratqp ha dit...

UUUi, ja m´imagino un peix amb rínxols d´or i ulls blaus com unes taronges. Serà genial! I m´encanten els peixos castellers, tan nostrats.

Anònim ha dit...

Em pregunto perquè aquests encantadors peixos catellers van sense faixa? no agafaran mal d'esquena pobrets?

Enhorabona pel projecte!

Vabau ha dit...

Que bé que us agradin els peixos castellers! Penseu que en persona encara són més encantadors que a la foto.
Ara per ara no porten faixa perquè encara no fan castells gaire grans, però si la cosa va anant a més i s'animen a fer 3 de 9 amb folre i manilles els hi haurem de posar faixa, set betes i fins i tot barretina!