26.1.09

Repesca la teva samarreta preferida / Repesca tu camiseta favorita


1) Segur que tens una samarreta preferida que mai has volgut llençar perquè té un nosequè que fa que no te’n puguis desprendre, però ja no te la poses i la tens avorrida dins l’armari.
2) Si la vols convertir en un peix únic i donar-li el reconeixement que es mereix, envia’ns un e-mail a info@vabau.com posant com a assumpte “Vull repescar la meva samarreta preferida”. Et farem un test psico-tèxtil per conèixer com és la samarreta i t’indicarem on has d’enviar-la i com pagar.
3) Quan la rebem la convertirem en un peix amb cames (tamany llenguado, no sardina) i crearem una vinyeta única només per a ella que la immortalitzarà per sempre.
4) Rebràs el peix a casa, junt amb la roba sobrant de la samarreta, i un quadre amb una vinyeta dibuixada i escrita exclusivament per a ella.

NOTA: També s’admeten pantalons, camises, coixins i tot tipus de coses fetes amb roba que per tu siguin especials.

1) Seguro que tienes una camiseta favorita que nunca has querido tirar porque tiene un nosequé que hace que no te puedas desprender de ella, pero ya no te la pones y la tienes aburrida dentro del armario.
2) Si la quieres convertir en un pez único y darle el reconocimiento que se merece, envíanos un e-mail a info@vabau.com poniendo como asunto "Quiero repescar mi camiseta favorita". Te haremos un test psico-textil para conocer cómo es la camiseta y te indicaremos dónde debes enviarla y cómo pagar.
3) Cuando la recibamos la convertiremos en un pez con patas (tamaño lenguado, no sardina) y crearemos una viñeta única sólo para ella que la inmortalizará para siempre.
4) Recibirás el pez en casa, junto con la ropa sobrante de la camiseta, y un cuadro con una viñeta dibujada y escrita exclusivamente para ella.

NOTA: También se admiten pantalones, camisas, cojines y todo tipo de cosas hechas con ropa que para ti sean especiales.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Gràcies BAVAUS per aquesta idea tan xula i original !!!
Segur que serà la manera de poder alleugerir els armaris d'aquella roba que ja només li queda la part sentimental.