13.3.09

L'hora del "Pati de llibres" / La hora del "Pati de Llibres"


Hi ha llocs on només d'entrar-hi ja t'hi sents bé, i quan més te'ls mires més t'agradaria portar-hi una cadira ben còmode i instal·lar-te allà llargues estones per veure ballar les fulles. Pati de llibres, de Sant Cugat, és un d'aquests llocs. Les seves impulsores el defineixen com un "espai afectiu per a la lectura" on, a més de donar a conèixer una acurada sel·lecció de llibres infantils i juvenils, organitzen activitats de promoció de la lectura i emboliquen les parets amb obra il·lustrada dirigida als més petits. O sigui, un pati fabulós on les fulles dels arbres dibuixen formes màgiques i on els peixos vabau ja han començat a jugar, n'estem segurs, perquè segons com bufa el vent sentim els seus somriures.

Hay lugares donde te sientes bien sólo con entrar, y cuanto más te los miras más te gustaría tener una sillita para instalarte allí largos ratos viendo bailar a las hojas. Pati de llibres , de San Cugat, es uno de esos lugares. Sus impulsoras lo definen como un "espacio afectivo para la lectura" donde, además de dar a conocer una cuidada selección de libros infantiles y juveniles, organizan actividades de promoción de la lectura y envuelven las paredes con obra ilustrada dirigida a los más pequeños. O sea, un patio fabuloso donde las hojas de los árboles dibujan formas mágicas y donde los peces vabau ya han comenzado a jugar, estamos seguros, porque según cómo sopla el viento oímos sus risas.

1 comentari:

Pati de llibres. Llibreria infantil i juvenil ha dit...

Els peixos vabau han estat passejant entre els àlbums il·lustrats del Pati de llibres i, finalment, han decidit descansar les cames al mostrador. S'hi sent una remor de mar meravellosa...
Una abraçada de les llibreteres!