3.3.09

Peixos farcits de somnis / Peces rellenos de sueños


Tots estem farcits d’alguna cosa. Hi ha qui està farcit de mel, qui està farcit de pluja, qui està farcit de fulles verdes, qui està farcit de plomes, de paper fi o de sucre moreno. Fins hi tot qui està farcit de sorra...
Si et fixes bé en els ulls de qui tens al davant veuràs que de tant en tant una onada del seu farciment se li reflexa dins les pupiles. Llavors és molt més fàcil d’entendre perquè aquella persona o animal és com és. I és que els farcits de pluja són uns frescos, els farcits de plomes sempre volen i els farcits de sorra a vegades s’arremolinen.
Els peixos Vabau estan farcits de somnis, per això els omplim amb espuma de coixí. Així, l’essència de tots els somnis que han passat pel seu voltant queda atrapada en cada peix, i quan mires fixament dins dels seus ulls hi veus coses meravelloses.

Todos estamos rellenos de algo. Hay quien está relleno de miel, quien está relleno de lluvia, que está relleno de hojas verdes, quien está relleno de plumas, de papel fino o de azúcar moreno. Incluso quien está relleno de arena...
Si te fijas bien en los ojos del que tienes delante verás que de vez en cuando una ola de su relleno se le refleja en las pupilas. Entonces es mucho más fácil de entender porque esa persona o animal es como es. Y es que los rellenos de lluvia son unos frescos, los rellenos de plumas siempre están volando y los rellenos de arena a veces se arremolinan.
Los peces Vabau están rellenos de sueños, por eso los llenamos con espuma de almohada. Así, la esencia de todos los sueños que han pasado a su alrededor queda atrapada en cada pez, y cuando miras fijamente dentro de sus ojos ves cosas maravillosas.