26.4.09

Breu crònica de Sant Jordi / Breve crónica de Sant Jordi

Dia del llibre 09. La parada muntada amb un moment. Unes miques de nervis. Intriga: vendrem? Il·lusió. Sol solet. Roses. Nens que miren els peixos. Grans que miren els peixos. Pregunten. Somriuen. Observen. A vegades en volen un (o més). A vegades cap. Gent. Més gent. Cel blau. Música. Amics. Desconeguts. Tothom content. Olor de festa. Airet. Els peixos ballant sobre els nostres caps. Telèfon: com us va a Manlleu? I a Vic? Ànims! Peixos i contes que van marxant. En David, la Montserrat i l’Ester com a col·laboradors perfectes. Dia complert. Emocions diverses. Desmontem. Despedim l’últim peix que marxa. Shhhhhh… Els altres peixos ja dormen. L’any vinent hi tornarem.



Día del libro 09. La parada montada en un momento. Algo de nervios. Intriga: venderemos? Ilusión. Solecito. Rosas. Niños que miran los peces. Mayores que miran los peces. Preguntan. Sonríen. Observan. A veces quieren uno (o más). A veces ninguno. Gente. Más gente. Cielo azul. Música. Amigos. Desconocidos. Todo el mundo contento. Olor de fiesta. Airecito. Los peces bailando sobre nuestras cabezas. Teléfono: ¿cómo va en Manlleu? ¿y en Vic? ¡Ánimo! Peces y cuentos que van marchando. David, Montserrat y Ester como perfectos colaboradores. Día completo. Emociones varias. Desmontamos. Despedimos al último pez que se va. Shhhhhh... Los otros peces ya duermen. Volveremos el próximo año .

3 comentaris:

Anònim ha dit...

El dia va ser , tal i com l'expliques , gent , sol, nens i més nens, calor , emoció , contes , roses , el drac i la princesa ...
Entre tots hem de conservar aquestes festes nostres, i aquests dies tan i tan especials com és el de SANT JORDI !!!!!

Jaume Tolosa ha dit...

La feina no em va deixar venir. De totes maneres ja m'ho muntaré per venir l'any vinent quan estigueu firmant llibres a Bcn.

Vabau ha dit...

Sí, sí esperem que el Sant Jordi no es perdi, és una dia molt maco.
Jaume, no pateixis, abans no siguem a Barcelona tindràs oportunitat de veure'ns molts més Sants Jordis per aquestes terres.