2.5.09

New look


De sobte un dia et mires al mirall i et dius a tu mateix que ja n’hi ha prou de tenir sempre el mateix aspecte. Tens l'SCR o "Síndrome del Camaleó Rebel". No entens com pots anar amb aquelles pintes i sents que et cal un canvi sí o sí. Si no fos perquè són les 11 de la nit, o perquè és 1 de maig i és festiu, ho deixaries tot i correries cap a la perruqueria més propera a rapar-te el cap, fer-te la permanent o posar-te extensions. Les hores que passen fins que no has fet el canvi són terribles, perquè cada vegada que et veus reflectit on sigui et venen ganes de bramar.
Això és el que ens va passar ahir quan vam veure que estem a punt de celebrar les 5.000 visites i que durant tot aquest temps el look del blog ha estat més o menys el mateix. Ens va agafar un "SCR" brutal i com que per canviar la imatge del blog no ens calia sortir de casa vam decidir transformar-lo de dalt a baix. El resultat: "look estovalla", lletra més petita, tot més ordenat... No sabem si ens afavoreix, però estem segurs que ens feia falta. (Hi ha una enquesta a la barra lateral per si algú vol dir-hi la seva.)

De repente un día te miras al espejo y te dices a ti mismo que ya basta de tener siempre el mismo aspecto. Tienes el SCR o "Síndrome del Camaleón Rebelde". No entiendes como puedes ir con aquellas pintas y sientes que necesitas un cambio sí o sí. Si no fuera porque son las 11 de la noche, o porque es 1 de Mayo y es festivo, lo dejarías todo y correrías hacia la peluquería más cercana a raparte la cabeza, hacerte la permanente o ponerte extensiones. Las horas que pasan hasta que no has hecho el cambio son terribles, porque cada vez que te ves reflejado donde sea te entran ganas de gritar.
Esto es lo que nos pasó ayer cuando vimos que estamos a punto de celebrar las 5.000 visitas y que durante todo este tiempo el look del blog ha sido más o menos lo mismo. Nos cogió un "SCR" brutal y como para cambiar la imagen del blog no nos hacía falta salir de casa decidimos transformarlo de arriba a abajo. El resultado: "look mantel", letra más pequeña, todo más ordenado… No sabemos si nos favorece, pero estamos seguros de que nos hacía falta. (Hay una encuesta en la barra lateral por si queréis dejar vuestra opinión.)