3.7.09

Moda Vabau

La Cleo és la model de Vabau. És una noia dibuixada que ens ajuda a testar nous productes.
La Cleo és fashion. Avui li hem fet probar trescentes mil samarretes i ha se les ha anat posant sense perdre mai el somriure.
La Cleo és una monada. Totes li quedaven bé i ens costava decidir-nos.
La Cleo és un sol. Però de sobte se n’ha posat una que l’ha il·luminat completament. Li quedava tan bé i li donava un aire tan estiuenc, optimista, personal i diferent que hem decidit que nosaltres també en volíem una.
La Cleo és la pera. Ens ha suggerit que als amics de Vabau potser també els hi faria gràcia tenir-la. Així doncs, hem decidit fer-ne una edició limiatada per noia, noi, nens i nenes. Color verd Vabau, de tacte suau, textura agradable i línies afavoridores. Amb el mateix disseny que porta la Cleo a la imatge.
Preu? 8 eur. La voleu? Envieu un e-mail a info@vabau.com indicant talla i quantitat o deixeu un comentari en aquest post. De moment la Màquina de les Meravelles les està començant a cosir, en 15 dies ja estaran llestes. Penjarem fotos.

Cleo es la modelo de Vabau. Es una chica dibujada que nos ayuda a probar nuevos productos.
Cleo es fashion. Hoy le hemos hecho probar trescintas mil camisetas y se las ha ido poniendo sin perder nunca la sonrisa.

Cleo es una monada. Como todas le quedaban bien, nos costaba decidirnos.

Cleo es un sol. Pero de repente se ha puesto una que la ha iluminado completamente. Le quedaba tan bien y le daba un aire tan veraniego, optimista, personal y diferente que hemos decidido que nosotros también queríamos una.
Cleo es la pera. Ella ha sugerido que a los amigos de Vabau quizá también les haría gracia tenerla. Así pues, hemos decidido hacer una edición limiatada para chica, chico, niños y niñas. Color verde Vabau, de tacto suave, textura agradable y líneas favorecedoras. Con el mismo diseño que lleva Cleo en la imagen.

¿Precio? 8 eur. ¿Queréis una? Sólo hace falta enviar un e-mail a info@vabau.com indicando talla y cantidad. De momento la Máquina de las Maravillas las está empezando a coser, en 15 días ya estarán listas. Colgaremos fotos.

4 comentaris:

Eva ha dit...

Molt xules aquestes samarretes! Ja em pots reservar una M per mi i una talla 4 pel nen.

Petó

Vabau ha dit...

Reservades! D'aquí 15 dies ja estaran llestes. T'aviso.

--- LLOP I XAI --- ha dit...

Vabausss, queden samarretes? En Voldria dues, una per noi i una per noia, et passo les mides, o t'envio una foto i tu mateixa decideixes la talla.
Xaiet esquilat que té fred i necessita una samarreta.

Vabau ha dit...

Hola Xaiet,
Envia'm una foto i ja deduiré les talles.
Si t'han esquilat quedaràs moníssim amb aquesta samarreta!