18.2.10

Carnaval carnaval...

On nosaltres vivim el carnestoltes és una setmana més tard. La part bona és que quan tothom es lamenta perquè la festa ja ha acabat nosaltres tot just la comencem. Avui ens hem dedicat a inventar la nostra disfressa. El representant dels peixos ha decidit que ells faran una comparsa d'"Eriçons ecologistes preocupats pels continus atropellaments de companys seus a les carreteres" i els conills, que evidentment no tenien ni idea de que ja érem en època de carnavals, han improvisat una disfressa de "Iaies del far west a punt d’anar a dormir que s'adonen que els cavalls se'ls han escapat i es posen tan nervioses que els hi surt urticària". Causaran sensació!!!
Donde nosotros vivimos el carnaval es una semana más tarde. La parte buena es que cuando todo el mundo se lamenta porque la fiesta ya ha terminado nosotros justo la empezamos. Hoy nos hemos dedicado a inventar nuestro disfraz. El representante de los peces ha decidido que ellos harán una comparsa de "Erizos ecologistas preocupados por los continuos atropellos de compañeros suyos en las carreteras" y los conejos, que evidentemente no tenían ni idea de que ya estábamos en época de carnavales, han improvisado un disfraz de "Abuelas del far west a punto de ir a dormir que se dan cuenta de que los caballos se les han escapado y se ponen tan nerviosas que les entra urticaria". ¡Causarán sensación!

2 comentaris:

gallifruns ha dit...

Hola Vabau !!

Quines disfresses tan originals i divertides, en Pol aquest dissabte també vindrà a carnestoltes a Roda disfressat de primitiu amb unes pells i uns garrots que fan por!!!
A veure si coincideixen amb els peixos i conills i es poden saludar.

Una abraçada
Gallifruns

L'Espolsada llibres ha dit...

Com sempre, xulíssim!