21.7.10

Vabau apadrina una bicicleta de Burkina Faso

D'aquí molt poc una bicicleta de Burkina Faso es dirà Vabau! Sí, sí, tal i com ho sentiu: la bicicleta la farà servir un nen o una nena de Saaba per anar a l'escola i a la "matrícula" hi haurà el nostre logotip!!! La idea no ha pas estat nostra, senzillament hem col·laborat amb el projecte "apadrina una bicicleta" que porta a terme la ong Burkina Faso També. Aquest projecte treballa per facilitar els desplaçaments als nens que viuen lluny de l'escola i evitar que deixin els seus estudis per problemes de mobilitat. Des de Burkina Faso També s'ocupen de comprar les bicis, de marcar-les amb el nom que el donant ha escollit, fer-les arribar als alumnes de l'escola i garantir el seu bon funcionament. A la seva web podeu trobar més informació sobre el projecte i veure fotografies de les bicicletes apadrinades. Nosaltres ja estem ansiosos per veure la nostra! Us animeu a apadrinar-ne una? Cada bici val 76 eur i, si es vol, l'apadrinament pot ser compartit entre diverses persones.
Com que els peixos amb cames corren tan ràpid estem segurs que la nostra serà molt i molt veloç!

De dentro de muy poco una bicicleta de Burkina Faso se llamará Vabau! Sí, sí, tal y como lo oís: la bicicleta la utilizará un niño o una niña de Saaba para ir a la escuela y en la "matrícula" habrá nuestro logotipo! La idea no ha sido nuestra, sencillamente hemos colaborado con el proyecto "apadrina una bicicleta" que lleva a cabo la ong Burkina Faso També. Este proyecto trabaja para facilitar los desplazamientos a los niños que viven lejos de la escuela y evitar que dejen sus estudios por problemas de movilidad. Desde Burkina Faso També se ocupan de comprar las bicis, de marcarlas con el nombre que el donante ha escogido, hacerlas llegar a los alumnos de la escuela y garantizar su buen funcionamiento. En su web podéis encontrar más información sobre el proyecto y ver fotografías de las bicis apadrinadas. ¡Nosotros ya estamos ansiosos por ver nuestra! ¿Os animáis a apadrinar una? Cada bici cuesta 76 eur y, si se quiere, el apadrinamiento puede ser compartido entre varias personas.
Como los peces con patas corren tan rápido ¡estamos seguros que nuestra será muy, muy veloz!

2 comentaris:

Stel.la ha dit...

Una molt bona iniciativa!!

Vabau ha dit...

La veritat és que sí! A més, sabem del cert que és un projecte fet amb el cor i que totes les bicicletes arriben a nens i nenes que les esperen amb candaletes.