16.10.10

Peixeta de casament / Pececita de boda

Fa un temps va contactar amb nosaltres un fadrí major que havia de portar un ram a una núvia però no estava massa convençut de llegir-li el típic vers de rima fàcil d'aquells que van amb pergamí i llacet incorporat. Havia sentit a parlar dels nostres contes personalitzats i va pensar que potser el podríem ajudar. Com us podeu imaginar, vam estar encantats de la vida de fer-ho perquè la temàtica casaments encara no l'havíem tocat. Gràcies a la informació de "sotamà" sobre la núvia que ell ens va passar, vam poder escriure i dibuixar un conte ben original sobre una peixeta parisenca que custodia un ram molt especial. El casament va ser fa uns dies i hem estat molt contents de saber que el fadrí i la peixeta van triomfar! A la núvia, el nuvi i els seus familiars els hi va agradar d'allò més. Que bé!
A veure si els poemes cursis passen a la història!
Visca els fadrins que opten per Vabau!
Hace un tiempo contactó con nosotros un padrino de boda que debía llevar un ramo a una novia pero no estaba demasiado convencido de leerle el típico verso de rima fácil de esos que van con pergamino y lacito incorporado. Había oído hablar de nuestros cuentos personalizados y pensó que tal vez le podríamos ayudar. Como os podéis imaginar, estuvimos encantados de la vida de hacerlo porque la temática bodas todavía no la habíamos tocado. Gracias a la información "de estranquis" sobre la novia que él nos pasó, pudimos escribir y dibujar un cuento muy original sobre una pececita parisina que custodia un ramo muy especial. La boda fue hace unos días y hemos estado muy contentos de saber que el padrino y la pececita triunfaron! A la novia, al novio y a sus familiares les gustó de lo más. ¡Qué bien!
A ver si los poemas cursis pasan a la historia!
Viva los padrinos que optan por Vabau!

4 comentaris:

montserratqp ha dit...

Sou genials, vabaus!

janil ha dit...

Ostres, aquest sí que va ser un fadrí original!!!! Que xulo!!!!

L'Espolsada llibres ha dit...

Que xulo i original!

Vabau ha dit...

Gràcies!!! Anem innovant segons les comandes que ens arriben. En aquest cas era un encàrrec de responsabilitat i ens en vam sortir prou bé...