10.11.10

El conill d'Islàndia / El conejo de Islandia

Fa uns dies vam crear aquest conill personalitzat tan bufó. Era per a una nena que acaba de néixer i ens van demanar de cosir-lo amb un mocador de la seva mare i una samarreta que el seu pare va comprar-se a Islàndia. Vam estar molt contents perquè feia temps que teníem ganes de cosir un conill i amb aquest ens hi vam poder lluir. El conte explica, entre altres coses, que el conill es mulla amb l'aigua d'un guèiser, per això vam decidir lligar-li un mocador al coll perquè no es refredés. Ens han confirmat que segueix tan en forma com sempre i que la remullada no el va afectar. Que bé! De fet, ja se li veu que fa bona cara.
Hace unos días creamos este conejo personalizado tan lindo. Era para una niña que acaba de nacer y nos pidieron de coserlo con un pañuelo de su madre y una camiseta que su padre se compró en Islandia. Estuvimos muy contentos porque hacía tiempo que teníamos ganas de coser un conejo y con este nos pudimos lucir. El cuento explica, entre otras cosas, que el conejo se moja con el agua de un géiser, por eso decidimos atarle un pañuelo al cuello para que no se resfriara. Nos han confirmado que sigue tan en forma como siempre y que el remojón no le afectó. ¡Qué bien! De hecho, ya se le ve que tiene buena cara.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Us podem assegurar que el conill d'Islàndia està molt bé! I l'Helena està super contenta perquè li fa companyia tot el dia.
Aprofitem per donar les gràcies als nostres grans amics que li han regalat a l'Helena aquest conill tan bufó i per felicitar a VABAU per aquesta gran creació! L'Helena i ell d'ara en endavant seran també grans amics!

Vabau ha dit...

Ens n'alegrem molt Roser! Dóna records a l'Helena i també al conill de part nostra.