17.11.10

Vabau ja pedala per Burkina Faso

Fa un temps vam vincular-nos al projecte de l'associació Burkina Faso També apadrinant una bicicleta amb el nom de Vabau. Doncs bé, la bicicleta ja corre per Burkina conduïda per l'alumna Zongo Deborra! Ella la farà servir durant tot aquest curs per anar a l'escola Naba Zaana. El curs vinent la portarà ella o potser un altre noi o noia. Ens fa molta il·lusió que hi hagi una bici amb una matrícula  Vabau i estem segurs que la Zongo serà la primera en arribar a l'escola. Fins i tot ens atrevim a dir que  els dies que el vent bufi favorable podrà volar amb la força de mil peixos amb cames i mil conills despistats que des d'aquí li envien moltes abraçades!
Per a més informació sobre aquesta gran i veloç iniciativa cliqueu aquí.

Hace un tiempo nos vinculamos al proyecto de la asociación Burkina Faso També apadrinando una bicicleta con el nombre de Vabau. Pues bien, la bicicleta ya corre por Burkina conducida por la alumna Zongo Deborra! Ella la utilizará durante todo este curso para ir a la escuela Naba Zaan. El próximo curso la conducirá ella o quizás otro chico o chica. Nos hace mucha ilusión que haya una bici con una matrícula Vabau y estamos seguros de que Zongo será la primera en llegar a la escuela. Incluso nos atrevemos a decir que los días que el viento sople favorable podrá volar con la fuerza de mil peces con patas y mil conejos despistados ¡que desde aquí le envían muchos abrazos!
Para más información sobre esta gran y veloz iniciativa clica aquí.
La Zongo amb la seva bici. / Zongo con su bici.
Altres bicicletes apadrinades a l'escola. / Otras bicicletas apadrinadas en la escuela.
Alguns dels alumnes-biciclistes amb els seus pares i professors. / Algunos de los alumnos-ciclistas con sus padres y profesores.