17.1.11

Col·laboració amb viladraueducació.com

Per casualitats de la vida, a la Fira de la Castanya de Viladrau d'aquest any vam conèixer a la gent de viladraueducació.com, un equip pedagògic que desenvolupa programes i materials d'educació ambiental i pel desenvolupament sostenible. La Margarida es va acostar a la nostra paradeta de contes i després de parlar una estona ens va demanar si seríem capaços de cosir una gota d'oli. Així va començar tot. Al cap d'uns dies vam conèixer en Lluís i vam posar-nos a col·laborar amb ells en la il·lustració d'una campanya que han portat a terme basada en el reciclatge de l'oli. Des de Vabau els hi hem il·lustrat tots els materials i també hem cosit amb roba reaprofitada les gotes de "l'Oli" que ells entreguen a cada escola on realitzen l'activitat. Estem molt i molt contents amb el resultat de tot plegat, perquè hem unit la creativitat de Vabau a un projecte d'educació ambiental summament interessant. Tot ha anat "com una bassa d'oli"!
Por casualidades de la vida, en la Fira de la Castanya de Viladrau de este año conocimos a la gente de viladraueducació.com, un equipo pedagógico que desarrolla programas y materiales de educación ambiental y para el desarrollo sostenible. Margarida se acercó a nuestra paradita de cuentos y después de charlar con nosotros un rato nos preguntó si seríamos capaces de coser una gota de aceite. Así empezó todo. Al cabo de unos días conocimos a Lluís y nos pusimos a colaborar con ellos en la ilustración de una campaña que han llevado a cabo basada en el reciclaje del aceite. Desde Vabau les hemos ilustrado todos los materiales y también hemos cosido con ropa reaprovechada las gotas de aceite que ellos entregan en cada escuela donde realizan la actividad. Estamos muy contentos con el resultado, porque hemos unido la creatividad de Vabau a un proyecto de educación ambiental sumamente interesante. ¡Todo ha ido como una seda!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt guay!!!!!!!!!!! Enhorabona el projecte!
He vist una gota d'oli amb la roba des meus pantalons... M'encanta!!!!!!!!!!!!


Eli

Vabau ha dit...

Sí Eli, ja veus que els teus pantalons donen per molt! El color i els topos ens van anar de fàbula!!!

Anònim ha dit...

Quina casualitat! Nosaltres fa anys que treballem amb en Lluís i la Margarida! Les gotes han quedat xulíssimes i segur que amb la vostra creativitat i el seu entusiasme el projecte serà un èxit!
Felicitats!

Laura (Probike)

Vabau ha dit...

Que petit és el món Laura! Hem treballat molt a gust amb ells, esperem que hi hagi properes vegades.
Una abraçada!