19.10.11

Trasllat a Facebook / Traslado en Facebook


Avui a Vabau hem fet caixes i estem de mudança. Abandonem el grup de Facebook on érem i ens passem a una nova pàgina. Vens?

Hoy en Vabau hemos hecho cajas y estamos de mudanza. Abandonamos el grupo de Facebook donde estábamos y nos pasamos a una nueva página. ¿Te vienes?


 
NOTA: el grup que teníem era un oasi fins que fa poc el senyor Facebook va fer diversos canvis que, entre altres coses, no permeten que l'accés als grups sigui lliure. I per nosaltres tothom ha de poder entrar i sortir de Vabau sense demanar permís. Per això hem decidit fer la mudança a la pàgina, encara que espiritualment les persones amigues de Vabau sempre formaran part del nostre grup.  

NOTA: el grupo que teníamos era un oasis hasta que hace poco el señor Facebook hizo varios cambios que, entre otras cosas, no permiten que el acceso a los grupos sea libre. Y para nosotros todo el mundo debe poder entrar y salir de Vabau sin pedir permiso. Por eso hemos decidido hacer la mudanza a la página, aunque espiritualmente las personas amigas de Vabau siempre formarán parte de nuestro grupo.