8.2.12

El peix sense boca / El pez sin boca

Ara el veieu somriure molt content, però quan la Bruna el va conèixer aquest peix tan simpàtic no tenia boca. Va ser ella qui li va cosir després d'un emocionant viatge damunt d'una didal volador al país de les agulles màgiques. No us explicarem tota la història, només us podem dir que aquest personalitzat el vam cosir a partir d'una camisa de dormir molt xula. 
La Bruna i el peix es van conèixer nedant dins d'una piscina i per això la mateixa Bruna ens va fer arribar una fotografia del peix després de sortir de l'aigua. Moltes gràcies Bruna! No deixis de ballar, de cuinar i de fer anar l'agulla màgica per cosir ninots de drap!
Ahora lo veis sonreír muy contento, pero cuando Bruna lo conoció este pez tan simpático no tenía boca. Fue ella quien se la cosió después de un emocionante viaje sobre una dedal volador al país de las agujas mágicas. No os contaremos toda la historia, sólo os podemos decir que este personalizado lo cosimos a partir de un camisón muy chulo. 
Bruna y el pez se conocieron nadando en una piscina y por eso la misma Bruna nos hizo llegar una fotografía del pez después de salir del agua. ¡Muchas gracias Bruna! ¡No dejes de cocinar, de bailar y de utilizar la aguja mágica para coser muñecos de trapo!