16.3.12

Memory made in Vabau

Seguint amb la nostra línia d'objectes complicats de produir, avui presentem oficialment els jocs del Memory que hem creat a partir de caixes reaprofitades de sabates, de galetes i d'altres objectes.
Siguiendo con nuestra línea de objetos complicados de producir, hoy presentamos oficialmente los juegos Memory que hemos creado a partir de cajas reaprovechadas de zapatos, de galletas y de otros objetos.
 
Els fem a mà i hi tardem una eternitat, però el resultat val molt la pena i les hores de diversió jugant-hi estan assegurades. El joc té 36 peces formades per animals desperts i animals que dormen. Perquè estiguin ben còmodes els posem dins d'una caixeta que es tanca amb un botó. 
Los hacemos a mano y tardamos una eternidad, pero el resultado vale mucho la pena y las horas de diversión jugando están aseguradas. El juego tiene 36 piezas formadas por animales despiertos y animales que duermen. Para que estén cómodos los ponemos dentro de una cajita que se cierra con un botón.
 
Ara mateix en tenim 5 exemplars únics que estan a disposició els primers 5 candidats que els demanin. Si en voleu un només ens heu d'entrar a la nostra botiga online.
Ahora mismo tenemos 5 ejemplares únicos que están a disposición de los primeros 5 candidatos que los pidan. Si queréis un sólo nos tienes que entrar en nuestra tienda online.
Aquí tenim una ovella.
Aquí tenemos una oveja.
  
Aquí un porquet.
Aquí un cerdito.
 
A veure si ara hi ha més sort... Un cocodril. 
A ver si ahora hay más suerte... Un cocodrilo.
I un altre cocodril!
¡Y otro cocodrilo!
 Visca!
¡Viva!