12.6.12

Finalistes a "Art Books Wanted" d'Edition Lidu!

Estem tan contents que amb prou feines ho hem assimilat! Els 3 contes de Vabau (el del conill, el del peix i el nou de la girafa) han estat escollits uns dels 46 finalistes del concurs Art Books Wanted organitzat per Edition Lidu. El concurs ha rebut obres d'USA, UK, Espanya, Itàlia, França, Suïssa, Bèlgica, República Txeca, Eslovàquia, Polònia, Iran, Suècia i Finlàndia.
D'ara fins el 25 de juny s'obre el període de votacions populars i ens agradaria molt que ens votéssiu. Només heu d'entrar aquí, seleccionar VOTACIONES i clicar "m'agrada" en els nostres 3 contes. El conte més votat guanyarà 200 eur.
El 29 de juny un comitè d'experts seleccionarà les 12 obres guanyadores. Els seus autors tindran l'oportunitat de mostrar els seus treballs en exposicions internacionals i Edition Lidu podrà publicar-les. Wow!!!!!!! Tenim els dits de peus i mans creuats. A veure què passa...

¡Estamos tan contentos que apenas lo hemos asimilado! Los 3 cuentos de Vabau (el del conejo, el del pez y el nuevo de la jirafa) han sido escogidos entro los 46 finalistas del concurso Art Books Wanted organizado por Edition Lidu. El concurso ha recibido obras de USA, UK, España, Italia, Francia, Suiza, Bélgica, República Checa, Eslovaquia, Polonia, Irán, Suecia y Finlandia. 
Dese hoy hasta el 25 de junio se abre el periodo de votaciones populares y nos gustaría mucho que nos votarais. Sólo tenéis que entrar aquí, seleccionar VOTACIONES y clicar "me gusta" en nuestros 3 cuentos. El cuento más votado ganará 200 eur. 
El 29 de junio un comité de expertos seleccionará las 12 obras ganadoras. Sus autores tendrán la oportunidad de mostrar sus trabajos en exposiciones internacionales y Edition Lidu podrá publicarlas. ¡¡Wow!! Tenemos los dedos de pies y manos cruzados. A ver qué pasa...