27.11.08

Fum de conte... / Humo de cuento...


Ja començàvem a estar una mica intrigats perquè feia molts dies que teníem els contes al forn i no hi havia manera que s’acabessin de fer. Però avui a l'hora d'esmorzar la cuina feia una olor que no era ni de pa torrat, ni de melmelada, ni de llet calenta ni de res de tot això. No sabíem d'on venia fins que hem vist que del forn en sortia fum de conte. De moment encara no l'hem obert no fos cas que encara no estiguin del tot al punt, però el fet de saber que ja gairebé els tenim cuits ens ha alegrat el dia :-)

Ya empezábamos a estar un poco intrigados porqué hacia muchos días que teníamos los cuentos en el horno y no había manera de que se acabasen de cocer. Pero hoy durante el desayuno la cocina olía a algo que no eran ni tostadas, ni mermelada, ni leche caliente ni nada de todo eso. No sabíamos de donde venia hasta que hemos visto que del horno salía humo de cuento. De momento aún no lo hemos abierto por si todavía no están del todo listos, pero el hecho de saber que ya casi los tenemos cocidos nos ha alegrado el día :-)

4 comentaris:

judit ha dit...

em sembla que a casa ja comença a arribar la olor...
Aquest matí quan ens hem llevat hem sentit una olor tant bona... ens ha produït bones sensacions, però no sabiem d'on sortia la olor. Al final quan hem anat a preparar l'esmorzar hem vist que venia de la cuina!
Crec que l'olor ha agafat la corrent del riu, desde Manlleu i ha arribat fins a Roda, ha atravessat canonades i surt la olor pels desaigües de la pica de la cuina!!!!! Encara tenim més ganes de veure'ls!!!
krrer de 3

--- LLOP I XAI --- ha dit...

Uff a LLavaneres en va ple! Jo en tinc un, i tothom el vol veure, tinc cua a la porta de casa, crec que hauré de donar numeros d'aquells de la carnisseria.
FELICITATS VABAUS, SON GENIALS!

alba ha dit...

no sé perquè, potser per la implicació que hi ha en tots els escrits, en les ganes, en la il·lusió, però, vabau emociona de veritat.... :)

...ja tinc ganes de veure aquests contes!!!

Anònim ha dit...

No sé si és olor de conte, fum de conte, ó la il.lusió transmesa per l'Elisabet, però avui el dilluns no ha sigut tan dilluns, al saber que els contes ja han sortit del forn i que ja els podrem llegir ben aviat !!!