30.11.08

ELS CONTES JA ESTAN LLESTOS!!!/ LOS CUENTOS YA ESTÁN LISTOS!!!Avui els peixos matiners s'esperaven impacients a la porta del forn. Una deliciosa olor de conte omplia tota la casa i els peixos no paraven de cridar "Ja els tenim fets!", així que hem obert el forn i efectivament els contes eren allà, petitons, preciosos i just al punt. Es titulen ANIMALS FENOMENALS O PER QUÈ ELS PEIXOS TENEN CAMES i expliquen la història de tots els peixos caminadors que fa tant temps que volten per aquest blog. Encara no ens ho acabem de creure, però per fi estan llestos i és difícil d'explicar la il·lusió que ens fa, perquè només de pensar-hi se'ns posa la pell de gallina.

Hoy los peces madrugadores se esperaban impacientes en la puerta del horno. Un delicioso olor a cuento llenaba toda la casa y los peces no paraban de gritar “¡Ya los tenemos hechos!”, así que hemos abierto el horno y efectivamente allí estaban los cuentos, pequeñitos, preciosos y justo al punto. Se titulan ANIMALES FENOMENALES O POR QUÉ LOS PECES TIENEN PATAS y cuentan la historia de todos los peces caminantes que hace tanto tiempo que corren por este blog. Aún no nos lo acabamos de creer, pero por fin están listos y es difícil de explicar la ilusión que nos hace, porque solo de pensarlo se nos pone la piel de gallina.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

MMMmmmmmmmm quina oloreta!!! A veure quan els podem tastar!!

Anna, un petit planeta.

Unknown ha dit...

Genial!!! Això serà una Bomba!!! Eli t´imagines un peix amb "gallina la piel" segur que els peixos quant pensen que sortiran al mercat, s´estarrufen com vosaltres.
Una abraçaca Eli-minada.Ara ja podras dir Eli-salvada.