18.11.08

Olor de mandarina


Durant tota la setmana passada vam estar-vos preguntant quina olor havien de fer els animals fenomenals, que si mandarina, menta fresca, caramel o mar salada. Fins a l'últim moment no vam tenir desempat, però finalment la mandarina va triomfar. Així doncs, ja tenim a punt un flascó d’”Eau de mandarin” dolcet, suau i deliciós per perfumar els peixos abans de sortir de casa.

Durante toda la semana pasado os estuvimos preguntando a qué tenían que oler los animales fenomenales, que si mandarina, menta fresca, caramelo o mar salada. Hasta el último momento no tuvimos desempate, pero finalmente triunfó la mandarina. Así pues, ya tenemos a punto un frasco de “Eau de mandarin” dulce, suave y delicioso para perfumar a los peces antes de salir de casa.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ens encanta el vostre projecte!, és fresc, original i divertit ! Com podem comprar algun d'aquests contes?
Les noies del Col·legi d'Advocats de Vic

Vabau ha dit...

Hola noies del Col·legi d'Advocats de Vic!
Moltes gràcies pel missatge, s'agraeixen de tot cor les mostres de suport i el fet de saber que hi ha gent que creu en nosaltres.
Els contes estaran a la venda a finals de la setmana vinent (creuem els dits). Com que tenim una infiltrada en el Col·legi ja li comunicarem a ella i que us ho faci saber.
Ostres que bé, els peixos estan super contents de saber que si mai tenen un judici poden comptar amb vosaltres. ;)