12.2.09

Vabau a la revista RDT / Vabau en la revista RDT


Aquest mes hem tingut una notícia Vabau a la revista Roda de Ter. Aquesta és la publicació mensual del nostre poble i, per si no el coneixeu, el nom del poble es deu al riu Ter que el travessa just pel mig. Els peixos ja han fet algunes capbussades en les seves aigües i, com que els hi és familiar, ens costa molt fer-los sortir. A més, ara el seu cabal va força ple i s'ho passen pipa fent salts de trampolí des de dalt de tot del pont.

Este mes hemos tenido una notícia Vabau en la revista Roda de Ter. Esta es la publicación mensual de nuestro pueblo y, por si no lo conocéis, el nombre del pueblo se debe al río Ter que lo atraviesa justo por el medio. Los peces ya han hecho algunas zambullidas en sus aguas y, como les resulta familiar, nos cuesta mucho hacerlos salir. Además, ahora el caudal viene bastante lleno y se lo pasan pipa haciendo saltos de trampolín desde la parte mas alta del puente.

2 comentaris:

Stel.la ha dit...

Hola des de Vic!!

us acabo de descobrir!! i m´encanta!!
un boníssim i preciós projecte!!

Si no us sap greu, us afegeixo al meu apartat d´artistes , al meu blog de contes!, que no fa ni un mes que l´he engegat!

Stel.la

Vabau ha dit...

Apreciada Stel·la,

Estem encantats de la vida d'aparèixer en el teu blog! Hi hem fet una ullada i ens hi hem sentit molt bé, en espais com el teu ens trobem com peix a l'aigua.

Una abraçada ;)