26.6.09

La casa dels nostres somnis / La casa de nuestros sueños

Ja se sap que la nit de Sant Joan es fan realitat molts desitjos. A nosaltres se’ns ha fet realitat el de trobar una nova casa des d’on poder treballar i alhora divertir-nos. És la que veieu a la imatge. Una casa de maons ben ferma i amb un jardí i un hortet incorporats tal i com els peixos volíen. Si us hi fixeu veureu que ja n’hi ha un de penjat a la porta! De moment encara la tenim una mica atrotinada, però en breu la pintarem i serà tan fantàstic com estrenar sabates noves amb cordons de colors i puntera rodona, amb aquella brillantor que només fan les coses acabades d’estrenar i que provoca que durant uns dies caminis flotant a uns quants centímetres de terra. Quina alegria!!!

Ya se sabe que la noche de Sant Joan se hacen realidad muchos deseos. A nosotros se nos ha hecho realidad el de encontrar una casa nueva desde donde poder trabajar ya la vez divertirnos. Es la que veis en la imagen. Una casa de ladrillos bien firme y con un jardín y un huerto incorporados tal y como los peces querían. ¡Si os fijáis veréis que ya hay uno colgado en la puerta! De momento todavía la tenemos un poco a medias, pero en breve la pintaremos y será tan fantástico como estrenar zapatos nuevos con cordones de colores y puntera redonda, con aquel brillo que sólo hacen las cosas acabadas de estrenar y que provoca que durante unos días andes flotando a unos cuantos centímetros del suelo. Qué alegría!!!

4 comentaris:

--- LLOP I XAI --- ha dit...

segur que en aquesta nova peixera estan molt contents els peixos, i les plantes i verdures de l'hortet molt més acompanyades.

Vabau ha dit...

I tant! I nosaltres feliços de la vida de tenir per fi un lloc on guardar la roba, els botons, els contes i les il·lusions.
Llopixai, tenim ganes de veure't aviat!

Jaume Tolosa ha dit...

Ei, d'això s'en diu una planta de producció o una fàbrica o la seu socialo ves a saber que, però no pas una casa!!

Felicitats per anar sempre endavant!!!!

Vabau ha dit...

Gràcies Jaume. Podríem dir que és una gran peixera o un viver a terra ferma. Li haurem de buscar un nom...