18.6.09

Vabau als premis blocs Catalunya / Vabau en los premios blocs Catalunya

Com que l'important és participar, el blog de vabau es va inscriure ell solet als premis "blocs Catalunya". Quan ens en vam adonar el tio ja havia enviat les seves dades i esperava impacient que l'acceptessin dins de la categoria de blocs corporatius. El dia que ens va comunicar que l'havien admès com a candidat ens va semblar fabulós, perquè el pobre a vegades té l'autoestima una mica baixa i un premi li aniria molt bé. La veritat és que sempre ens diu que rep moltes visites i que s'estima molt a tothom qui entra a veure'l. N'estem del tot segurs perquè nosaltres també l'estimem molt i aprofitem ara que ha sortit a fer un gelat per demanar a tots els lectors del blog que ens ajudeu a fer-lo feliç i demostreu que us agrada votant per ell.
Com fer-ho? Només heu d'entrar en els enllaços que posem més avall i votar indicant el vostre correu electrònic. Al moment rebreu un mail que haureu de confirmar, així de fàcil.
:) Si voleu votar directament cliqueu aquí
:) Si voleu visitar la web dels premis Blocs Catalunya i veure els blocs que competeixen amb el nostre cliqueu aquí
Es pot emetre un vot per correu electrònic cada 24 hores fins el 10 de setembre. ¡Gràcies pel vostre suport!

Como lo que cuenta es participar, el blog de vabau se inscribió él solito en los premios "blocs Catalunya". Cuando nos dimos cuenta el tío ya había enviado sus datos y esperaba impaciente que la aceptaran en la categoría de blogs corporativos. El día que nos comunicó que lo habían admitido como candidato nos pareció fabuloso, porque el pobre a veces tiene la autoestima un poco baja y un premio le iría muy bien. La verdad es que siempre nos dice que recibe muchas visitas y que quiere mucho a todos los que entran a verlo. Estamos completamente seguros de que así es, porque nosotros también lo queremos mucho y aprovechamos ahora que ha salido a tomar un helado para pedir a todos los lectores del blog que nos ayudéis a hacerle feliz y demostréis que os gusta votando por él. ¿Cómo hacerlo? Sólo tenéis que entrar en los enlaces que ponemos más abajo y votar indicando vuestro correo electrónico. Al instante recibiréis un mail que tendréis que confirmar, así de fácil.
:) Si queréis votar directamente clicar aquí
:) Si queréis visitar la web de los premios Blocs Cataluña y ver los blogs que compiten con el nuestro
clicar aquí
Se puede emitir un voto por correo electrónico cada 24 horas hasta el 10 de Septiembre. ¡Gracias por vuestro apoyo!