8.6.09

Problemes amb l'Explorer / Problemas con Explorer

Fa dies que el blog donava problemes a les persones que naveguen amb Explorer. Nosaltres estàvem realment preocupats pel tema, perquè no era un problema nostre sinó de Blogger. Després de navegar com uns bojos buscant la solució, finalment hem trobat com resoldre-ho i ara ja torna a funcionar. Disculpeu les molèsties!

Hace días que el blog daba problemas a las personas que navegan con Explorer. Nosotros estábamos realmente preocupados por el tema, porque no era un problema nuestro sino de Blogger. Después de navegar como unos locos buscando la solución, finalmente hemos encontrado cómo resolverlo y ahora ya vuelve a funcionar. ¡Disculpar las molestias!

4 comentaris:

pilar ha dit...

Bon dia Vabau !!!

MOLTES GRÀCIES PER HAVER-HO ARREGLAT !!
Com que la informatica i jo estem renyits, em pensava que el problema era del meu ordinador i feia un pilot de dies que no em podia posar al dia de les vostres novetats !!

Adeu.Pilar

Vabau ha dit...

Hola Pilar!
Jo estava preocupadíssima perquè no savia pas com ho podia resoldre, es veu que era un problema de diferents blogs i els de blogger encara estan buscant com solucionar-ho del tot. Buscant vaig llegir que una possible manera d'arreglar-ho era fent que els comentaris en lloc d'aparèixer dins la pàgina sortissin en una finestra com aquesta. Ho vaig modificar i el problema es va resoldre. Uf! Quin descans!

montserratqp ha dit...

Jo també era una de les pobres afectades-desinformades. Moltes gràcies.

I els vabaus, per on esteu ara??? Ja hi ha hagut inauguració, continua la recerca...????

Vabau ha dit...

Estimada Montserrat,

Estem super contents de que ja ens puguis tornar a llegir sense problemes! De fet, vas ser una de les primeres en avisar de les anomalies. Moltes gràcies a tu!
Hem trobat ja un espai. En breu penjarem un post informant.

Una abraçada assolellada