2.10.09

Els peixos i l'aranya / Los peces y la araña

Els peixos Vabau són amics de l'aranya que penja d'una de les parets de la Lliberia L'Aranya de Cerdanyola del Vallès. I aviat els conills els hi faran companyia, quina zoo que hi haurà!
La Lliberia L'Aranya és molt especial i una mica màgica, perquè de cop i volta ha fet “plof!” i ha crescut. Si hi aneu (Carrer Santa Anna, 1 de Cerdanyola),veureu que és més gran que fa un temps, les llibreries màgiques ja les fan aquestes coses... ara incorpora una zona de lectura i un espai dedicat als contes infantils on els nostres peixos es troben com peix a l’aigua.
Avui la Olivia i companyia celebraren aquest creixement. Desitgem que els hi vagi molt i molt bé!

Los peces Vabau son amigos de la araña que cuelga de una de las paredes de la Llibrería l’Aranya de Cerdanyola del Vallès. Y pronto los conejos les harán compañía, ¡vaya zoo tendrán!
La Llibrería l’Aranya es muy especial y un poco mágica, porque de repente ha hecho "plof!" y ha crecido. Si vais
(Calle Santa Anna, 1 de Cerdanyola), veréis que es más grande que hace un tiempo, las librerías mágicas ya las hacen estas cosas... ahora incorpora una zona de lectura y un espacio dedicado a los cuentos infantiles donde nuestros peces se sienten como pez en el agua.
Hoy Olivia y compañía celebraron este crecimiento. ¡Deseamos que les vaya muy, muy bien!