15.10.09

Quina colla! / ¡Vaya pandilla!

Després d’unes setmanes convivint amb ells, ens veiem capaços d’afirmar que ja coneixem bé als conills. Us podem dir que al matí tenen molta son, que els hi agrada menjar amb estovalles de topets i que quan estan pensatius es cargolen els bigotis. Però tot això és poc rellevant… perquè hem descobert tres secrets que els fan diferents de tots els altres conills del món conillaire:
1) Són arxi-mega-ultra-despistats: obrim la nevera i n’hi trobem un, entrem al bany i un s’amaga darrera el sabó o enmig d’una pila de roba n’hi ha un d’adormit.
2) Només tenen una orella, potser per això quan els cridem moltes vegades no ens senten o quan els hi posem música no segueixen bé el ritme.
3) Tots porten la cua lligada i no sabem per què. Potser es tracta d’una moda o potser és un tema de seguretat per no perdre-la. Qui sap...
La veritat és que ha sigut molt fàcil inspirar-nos en ells per escriure el conte que ben aviat coneixereu.

Después de unas semanas conviviendo con ellos, nos vemos capaces de afirmar que ya conocemos bien a los conejos. Os podemos decir que por la mañana tienen mucho sueño, que les gusta comer con mantel de topos y que cuando están pensativos se enredan los bigotes. Pero todo eso es poco relevante... porque hemos descubierto tres secretos que los hacen diferentes a todos los otros conejos del mundo conejil:
1) Son archi-mega-ultra-despistados: abrimos la nevera y encontramos a uno, entramos en el baño y se esconden detrás del jabón o en medio de un montón de ropa hay uno durmiendo.

2) Sólo tienen una oreja, quizá por eso cuando los llamamos muchas veces no nos oyen o cuando les ponemos música no siguen bien el ritmo.

3) Todos llevan la cola atada y no sabemos por qué. Quizá se trate de una moda o quizás es un tema de seguridad para no perderla.
Quién sabe...
La verdad es que ha sido muy fácil inspirarnos en ellos para escribir el cuento que muy pronto conoceréis.

1 comentari:

--- LLOP I XAI --- ha dit...

Crec que se n'han escapat alguns. El dia del diluvi n'hi havia per les rieres d'Arenys i Llavaneres, Crec que van perduts!